Skocz do zawartości

Nieskuteczne filtry.

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od kilku dni zauwazyłem, że pomimo dodania do filtru domen z subdomen dalej są pokazywane reklamy. Przykładowo domena konkurencja.pl jest w filtrze, ale www.konkurencja.pl czy ostra.konkurencja.pl jest nadal wyświetlane. Jak to wygląda u was?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Jesteś pewien, że napewno dodałeś konkurencja.pl do filtra?

Być może pod ostra.konkurencja.pl wyświetla się link: ostra.nic.pl

A konkurencja.pl to tylko przykrywka. Albo Adsense znowu daje ciała

example.com Zablokuj wszystkie reklamy w każdej poddomenie 

Jak dodałeś www.example.com to zablokowałeś tylko strone główną.

Mam te filtry od kilku miesięcy. Jak dam www.konkurencja.pl to już się nie pokazuje ta reklama. Na razie wsadziłem wszystkie domeny + www, czyli lista filtrów urosła mi o raz, zostawiłem dla testów kilka domen, jutro napiszę czy cos to dało.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

• 3 tygodnie później...

Witam,

temat ze stawkami za klika zostal zamkniety, ale ten sie nadaje... - jakies propozycje filtrowania.. bo ostatnimy czasy stawka za klika jest ... humm, strasznie niska, nawet dla stron gdzie klikalnosc wynosi ponad 35% - wczesniej tak bylo ze tego typu strony serwowaly drogie reklamy. teraz jest .. bez różnicy ;/ Na probe zaczne filtrowac allegro - jakies inne propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności