Skocz do zawartości

Problem z ustawieniem domeny przekierowanie 301

Miki1q

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Zaznaczę że jestem nowy a wiedzą jest średnia. Potrzebuje przekierować domenę.  Domena znajduje się kru chciałbym ja przekierować ale na stronę z ogłoszenia mi z olx. Czy jest to możliwe.  Chciałbym jak ktoś będzie wpisywal

www.bizuteriaamelia.pl

przechodzil w link z ogłoszenia mi

https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/df7Er/ 

robię to na stronie kru. Pl w ustawieniach przekierowanie 301 i niby wyskakuje ze wszystko jest ok ale jednak nie działa. Jeśli ktoś miał by jakiś pomysł będę bardzo wdzięczny. I czy to jest możliwe do zrobienia. 

Z góry dziękuję 

Hej dzięki za odpowiedź. Tak przeczytałem o tym ale z tego co pamiętam to przeważnie działało przekierowanie w przeciągu kilku sekund może i minut. Nigdy nielegalne trwało to dłużej niż godzinę. Co prawda robiłem to dość dawno bo z 6-7 lat temu ale podejrzewam że czas się nie wydłużył 

Ale oczywiście mogę się mylić jak uważasz że warto poczekac to będę czekał cierpliwie do jutra ale wątpię żeby to była ta przyczyna. 

Na pewno 5-7 lat temu DNSy nie odświeżały się parę sekund :D Coś Tobie myli się. Wszytko zależy jak w panelu KRU to jest zrobione na pewno rzucają DNSy na siebie, nie wiem bo nie korzystam, ale  teoretycznie po wciśnięciu F5 miało by już działać. Mogłeś również zrobić przez regułkę na hostingu. 

https://zapodaj.net/63c05366878b3.jpg.html

Może to jakoś źle robię ale z tego co pamiętam to było banalnie proste. I chyba jest. 

Odpisali mi z tłumaczeniem jak mam to zrobić ? krok po kroku tylko wszystko tak robiłem tam nie ma większej filozofii przynajmniej tak mi się wydaje 

1 godzinę temu, M_a_T napisał:

Pokaż chociaż screen z ustawieniami tego przekierowania co ustawiłeś. Support kru nie odpisuje?

Jakbyś mógł zerknąć czy to jest dobrze przekierowane będę wdzięczny.