Skocz do zawartości

Katalog Branżowy B2B

Renoirdaniel

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny mojego nowego projektu: www.e-import.pl

Cały skrypt był pisany od podstaw linijka po linijce (przez osoby z mojej firmy).

Z góry dziękujemy za wszelkie sugestie, co do tego co jest na + a co na - . :P

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

Nie ma sie do czego przyczepic, tylko jakos tak tloczno nie ma zadnego akcentu, ktory przyciagal by wzrok

wersja EN rozjeżdza sie pod FF

ps.

1000pln/rok za wpis do katalogu? Chyba wprowadze opłaty w moich qlwebach :P

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Nie ma sie do czego przyczepic, tylko jakos tak tloczno nie ma zadnego akcentu, ktory przyciagal by wzrok

wersja EN rozjeżdza sie pod FF

ps.

1000pln/rok za wpis do katalogu? Chyba wprowadze opłaty w moich qlwebach :)

co do wersji językowych to aktualnie serwis jest tłumaczony funkcjonalnie na 12 dodatkowych języków (prócz angielskiego i polskiego), więc całość jak wgramy z poprawkami na serwer powinna wyglądać lepiej, bądź co bądź sprawdzimy to - wielkie dzięki za opinię

co do ceny, to jest uwarunkowana wieloma czynnikami, przy czym głównym jest reklama

w styczniu mamy zamiar wysłać naszą ofertę "bezpłatnego" wpisu faksem do 45,000 przedsiębiorstw, pozatym wyślemy mailingi jak narazie do około 100,000 osób na różnych tematycznych serwisach związanych z naszymi działami

na liście spraw do wykonania znajduje się reklama w Radio PIN (mamu już jeden spot, niestety słaby, ale firma zajmująca się reklamą w Radio i TV pracuje nad kolejnym), TVN, TVBiznes, itp... tak więc myślę, że cena nie jest wyzsana z palca :P

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

myślę, że popełniliście OGROMNĄ gafę kupując domenę z myślnikiem. weźmy taką reklamę w radiu jak powiesz adres www żabym zapamiętal że gdzieś tam w adresie jest myślnik ??

Usiąde do kompa i wpisze eimport.pl i zrobi tak 50% lub więcej ludzi. Oznacze to że połowa Twojego budżetu reklamowego wypromuje Twoją konkurencję.

Idąc dalej wpis nie powinnie kosztować 1000 zł tylko 2000 zł ;)

domena z kreską to nie mały błąd dla przedsięwzięcia które ma być reklamowane w inny sposób niż pozycjonowanie to porażka, tak samo jak brak charakterystycznej nazwy czy choćby namiasty loga lub czegokolwiek co można nazwać identyfikacją wizualną.

Nie znam się aż tak bardzo ale widzę działy: importerzy, producenci, eksporteży, hurtownie .. a nigdzie nie widzę Dystrybutorów !?

co do domeny, to zgodzę się, że mogła by być inna, ale została ona nam w pewien sposób narzucona, a po jakimś czasie było już trochę za późno by się cofnąć

co do dystrybutorów... to może nie to samo, ale w katalogu w ramach jednej firmy można dodac "Przedstawicielstwa"... ale myślę, że warto pomyśleć nad opcją dystrybutorów

co do eimport to żadna konkurencja :) , ale zgodzę się, że przez tą domenę moga być problemy, dlatego myślimy nad inną formą reklamy radiowej... coś w stylu e [rażący dźwięk pauzy, i słowo lektora pauza] import kropka peel... bo jezeli chodzi o reklamy wizualne to z tym nie powinno być problemu

dziękuje za opinie/rady i czekam na kolejne ;)

co do dystrybutorów... to może nie to samo, ale w katalogu w ramach jednej firmy można dodac "Przedstawicielstwa"... ale myślę, że warto pomyśleć nad opcją dystrybutorów

hmm ... proszę sprawdźcie lepiej rynek na którym działacie, dystrybutor to nie przedstawiciel to połączenie hurtowni, centrum logistycznego i przedstawicielstwa - pisałem w innym wątku, że w brnaży it np: nie istnieje praktycznie pojęcie "hurtowni komputerowej" czy cześci komputerowych czegoś takiego raczej nie ma - prawdopodobnie w innych działkach może wystepować podobna specyfika o której nie mam pojęcia, a która istnieje

Zapraszam do oceny mojego nowego projektu: www.e-import.pl

Ale po jaki gwint pchasz swoją stronę do katalogów anglojęzycznych, gdzie regulamin wyraźnie mówi, że akceptowane będą wyłącznie strony w j.angielskim?

Już na starcie się narażasz.

Moim skromnym zdaniem z taką stroną, z tak mało szczegółowym potraktowaniem detali dotyczących firm nie masz szans zrobić czegokolwiek większego. No chyba, że chodzi Ci o kolejne źródła pod zaplecze...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Z prostego powodu, że strona będzie także w języku angielskim, zreszyą częściowo już jest... ale chyba będzie łatwiej, jak ta zmiana języka będzie widoczna na subdomenie czyli np. eng.e-import.pl a nie taj jak teraz, gdzie jak zmienie jezyk to adres strony się nie zmienia

ten katalog ma być promocją polskich przedsiębiorstw także za granicą, jak już się troche tozwiniemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności