Skocz do zawartości

[Dam za free] Wpis dla Firmy do płatnego katalogu branżowego

Renoirdaniel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

przepraszam, że akceptacja trochę trwała, ale miałem służbowy wyjazd za granicę, zapraszam kolejne firmy do dodawania wpisów :)

pozdrawiam

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

• 1 miesiąc temu...
Każdej hurtowni / producentowi, który ma konto na tym Forum dam za darmo wpis do katalogu branżowego www.e-import.pl .

Osoby które się zdecydują otrzymają pakiet LITE (o wartości 500zł netto) za 0zł.

UWAGA - przewidujemy, że na taką promocję przeznaczymy 20 pakietów LITE, jeżeli zainteresowanie będzie odpowiednio duże, możemy zwiększyć tą ilość.

Czy oferta jest jeszcze aktualna??

• 10 miesięcy temu...

Dziś wchodzę na poczęte i co mnie zdziwiło??

Taka wiadomość:

Gratulujemy dokonania wpisu w e-import.pl!

Pragniemy poinformować, że Twój wpis jest już aktywny i możesz się zalogować na swoje konto w naszym serwisie.

Twój pakiet: EXTRA

Zapłacona kwota: 500.00 zł + VAT (610 zł brutto)

Data ważnoci: 2007-12-29

Wpis jest teraz widoczny dla wszystkich pod adresem:

FHU www.czacha.pl

Faktura VAT za zamówiony pakiet zostanie wysłana na:

FHU www.czacha.pl

Kolejowa 3

95-040 Koluszki

NIP: 773-141-56-76

Jeli masz jakie pytania lub uwagi, kliknij w poniższy link kontaktowy

Napisz do nas!

Ja nie przedłużałem wpisu w żaden sposób myślę ze to jest niezły sposób na frajerów żeby wyłudzić kasę od nich.

Czy ktoś z was tez taki Email dostał??

Witam

nie widzę żadnego problemu, mam zapisane że wpis był dodawany jako gratis z forum i został przedłużony na następny rok bezpłatnie

jeżeli to komuś przeszkadza możemy go usunąć z bazy

pozdrawiam

Stargard Firmy Stargard Szczeciński Legendy Stargard Straszliwe historie z regionu

Witam

nie widzę żadnego problemu, mam zapisane że wpis był dodawany jako gratis z forum i został przedłużony na następny rok bezpłatnie

jeżeli to komuś przeszkadza możemy go usunąć z bazy

pozdrawiam

jeżeli tak to przepraszam i dziękuje, ale w emailu nie ma nic takiego tylko " Faktura VAT za zamówiony pakiet zostanie wysłana na" a z tego co wiem jak coś jest za free to sie nie wystawia faktury, a może znów sie mylę??

Już sam nie wiem :soczek:

Po akceptacji wysyłany jest po prostu mail o tej treści... nie będą pisac przecież nowego panelu akceptacji byś dostał maila" Elo ziąą z pio xD dodałem twojego linkusia hehe ale beka"

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności