Skocz do zawartości

[Startup] kreacjamarki.pl - własna strona o usługach copywritingowych i marketingowych

JestemSzeryfem

Rekomendowane odpowiedzi

Długi czas pracowałem w firmie marketingowej i postanowiłem ruszyć ze swoim projektem. Mam już trochę klientów, ale chciałbym ruszyć ze swoją stroną, żeby mieć co pokazać. Serwis już działa i staram się go rozbudowywać w wolnym czasie.

Adres:

https://kreacjamarki.pl/

Założenia: Chcę budować widoczność poprzez dobry i rozbudowany content na własnym blogu, jest już pierwszy artykuł, który wydaje mi się być dość kompletnym kompendium na temat copywritingu seo, i optymalizacji treści. Moim zdaniem jest bardziej rozbudowany niż reszta, które można znaleźć w topie:

https://kreacjamarki.pl/blog/seo-copywriting-jak-pisac/

- będę wdzięczny za informacje zwrotną.

Mam za sobą sporo dużych projektów dla klientów i treści na pierwszych pozycjach w wynikach wyszukiwania, więc chciałbym wykorzystać to do budowy własnego brandu. Dlatego stawiam na content w pierwszej kolejności.

Informacje techniczne: Strona powstała na elementorze, więc ma swoje ograniczenia, ale raz, że nie chciałem nic skomplikowanego, dwa, że nie było mnie stać na nic przesadnie drogiego, trzy, mam całkiem sporą frajdę z zabawy tym elementorem.

Kontakt:

m.plominski@kreacjamarki.pl

Mam też kilka pytań - chciałbym, żeby buttony nie były tekstem, bo nie chciałbym mieć przesytu anchorów typu "więcej", "przeczytaj" i tym podobnych w przyciskach - nie wiem jak to zrobić w elementorze, będę wdzięczny.

Podobnie jeśli chodzi o klikalność sekcji bloga na głównej. Obecnie klikalny jest albo tytuł, albo obrazek, a chciałbym, żeby cały kafelek, łącznie z zajawką był klikalny, niestety nie wiem jak to zrobić w elementorze.

Jeśli ktoś ma jakieś rady, uwagi, pomysły - będę wdzięczny, strona świeżutko stanęła. Dzięki!

A gdzie oferta? bo nie wiadomo co oferujesz, kontakt itp.

Plus prawne rzeczy polityka prywatności, cookies itp.

Zamiast tekstu możesz przygotować pliki graficzne do przycisków. 

Chyba się zaznaczyć  cały obszar, div i zrobić z niego linka. 

Osobiście nie lubię rusycyzmu Ci, 

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

2 godziny temu, jimmi napisał:

A gdzie oferta? bo nie wiadomo co oferujesz, kontakt itp.

Plus prawne rzeczy polityka prywatności, cookies itp.

Zamiast tekstu możesz przygotować pliki graficzne do przycisków. 

Chyba się zaznaczyć  cały obszar, div i zrobić z niego linka. 

Osobiście nie lubię rusycyzmu Ci, 

Właśnie wdrażam ofertę na stronę, sukcesywnie po kolei dodaję kolejne rzeczy, bo praca dla klientów ma priorytet. Dziękuję Ci za uwagi. Nad polityką i cookies również pracuję. A z Twojego doświadczenia, lepiej zostawić to jak jest, czy faktycznie zrobić klikalną całość? Spotkałem się przez te kilka lat z różnym podejściem.

O plikach graficznych nie pomyślałem - dziękuję! Co do rusycyzmu Ci, też nie jestem fanem, postaram się go czymś zastąpić. Dzięki i gdybyś miał więcej uwag - będę wdzięczny :)

Co Kremacja Marki  ? słaba domena ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii