Skocz do zawartości

Czy juz idzie ku dobremu....

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Od 26 Grudnia jakby to co spadło przy ostatnim update PR - wraca pomału.

Nie są jescze to tamte pozycje ale to co wtedy mi spadło bez powodu - zaczyna się wspinać.

Macie cosik takiego czy to tylko przypadek ze mam trochę więcej wejsć?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

U mnie nic, filtr po raz drugi trzyma... :/

nie no filtra to m itrzyma na wszystkich stronach co dostały po 2 linki dizennie z linkme.pl

i nie licze na szybki powrót

Chodzi mi o frazy które po prostu spadły a nic nie zawiniły

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Mnie tez trzyma filtr na strone co pozycjonowałem ok. roku i udało mi się wbić na 3 pozycje, z 2 miesiące temu jak złapałem filtra zaczalem pozycjonowac inna stronke pod to hasło, nie wiem czy to na bonusiku lece, ale ładnie się pne i jestem juz na 5 pozycji :(

Fakt ze tu lece troche na bardziej wartosciowych stronach, a tam szedlem na ilość.

Moze to jest teraz klucz do sukcesu, nie ilość a jakość.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Mam z 50 stron w filtrze. 50 stron ze mnóstwem Bl, co pozycjonowalem systemami, ręcznie, wymianą i kupieniem linków, katalogami, wszystko to trafiło do filtru około 22.11 i tam się trzyma. Co idzie ku lepszemu?

Ostatnio wiele fraz ludziom polecialo - i z tego co pamietam to nie udalo sie znależc odpowiedzi why?, teraz jakby pomału wraca

dlatego to wazny temat

choć to jeszcze nie to, co przedtem

dokładnie a dzisiaj jest równo o połowe mniej wejsc niz wczoraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności