Skocz do zawartości

Na ile forum jeszcze funkcjonuje.

Farlicki

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, zacząłem trochę pisać, ale w pewnym momencie zauważyłem, że czasem odpowiadam na tematy z przed miesięcy, za co sorty, były u góry jak pierwsze, nie zwróciłem uwagi.

Kiedyś było kolebą wiedzy o seo.

*kolebką

Nie mam uprawnień do edycji.

Pozdrawiam

Swidnica24 - Lokaty w Portalu o Świdnicy  Portal dla kobiet

Portal Biznesowy  Inne niezaindeksowane.

Widzę, że post napisany tylko w celu nabicia aktywności, bo naprawdę trzeba być nieomal niewidomym aby nie zorientować się, że forum dalej żyje. Co do odkopywania starych tematów no to też punkt pierwszy. Jeżeli chodzi o wiedzę i kolebkę polecam "szukaj". Ja rozumiem , że ludzie są coraz bardziej leniwi i oczekują, że po raz setny ktoś im poda rozwiązanie na tacy ale warto samemu wykazać się inicjatywą bo wiedza zdobyta "własnoręcznie" dłużej siedzi w głowie...

• Like 2
  • Thanks 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Moim zdaniem żyje, jeszcze.

Sporo osób przeniosło się na grupy FB, choć przyznam szczerze, że nie wiem, skąd ich popularność. Mi jakoś nie przypadły do gustu. Forum, zwłaszcza takie tematyczne, uznaję za lepsze rozwiązanie.

Jestem w kilkunastu grupach na FB i ze swojej tablicy mam obecnie śmietnik. Nie chce mi się nawet tego czytać ani zarządzać tymi powiadomieniami.

• Like 2

Stare ale jare...

• Like 2

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja jestem zdania, że prędzej czy później nastąpi powrót do forów. Facebook na razie wyparł te tradycyjne fora, ale dla mnie to taka bańka, która pęknie.

No chyba, że tylko mi się tak wydaje. Nie jest może w stanie spojrzec na to obiektywnie, bo dla mnie grupy są po prostu niewygodne, jestem za bardzo przyzwyczajony do forów.

12 godzin temu, Juve napisał:

Facebook na razie wyparł te tradycyjne fora, ale dla mnie to taka bańka, która pęknie.

Wątpię, z pokolenia na pokolenie ludzkość staje się coraz głupsza i wygodniejsza, coraz mniej szuka informacji zmuszającej do myślenia do podjęcia działań wymagających inicjatywy własnej. Jeszcze tak ze 100 lat i umiejętność czytania może być dostępna dla nielicznych, nie mówiąc już o czytaniu ze zrozumieniem.

• Like 2

1 godzinę temu, Beerbant napisał:

coraz mniej szuka informacji zmuszającej do myślenia do podjęcia działań wymagających inicjatywy własnej

Dokładnie.Córka mojej kochanej żony (12 lat) czasem przychodzi z takimi pytaniami że mam chęć pasek wyjąć ze spodni w wiadomym celu.

@PomyslowyDałeś taką reakcję więc tłumaczę.Córka mojej kochanej żony bo z poprzedniego małżeństwa.A pasek ze spodni w wiadomym celu aby wytłumaczyć że podstawowe rzeczy można samemu znaleźć.

Jak chodziłem do podstawówki dyrektor miał taki pas rezerwowy.Nie dawał nagan itp., tylko kilka pasów na du**ę.Ilość w zależności od stopnia zawinienia.

Wszyscy co dostali miło go wspominają pomimo że bolało.I najwazniejsze że zawsze dał po du**e, a potem wytłumaczył i działało.

• Like 2
  • Confused 2

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

3 godziny temu, Finan napisał:

mam chęć pasek wyjąć ze spodni w wiadomym celu.

12 lat to jeszcze prokurator piecze trzyma, uważaj na siebie

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

8 godzin temu, Beerbant napisał:

z pokolenia na pokolenie ludzkość staje się coraz głupsza i wygodniejsza

Cytat

Narzekanie na młode pokolenia jest tak stare jak świat. Złą opinię na temat młodzieży miał Arystoteles, który mówił: „Kiedy widzę młodzież to, wątpię w przyszłość cywilizacji”. Także Sokrates przekonywał, że młodzi „Kochają luksus, denerwują nauczycieli i cały czas się obijają”. Już  4 tys. lat temu na jednej z kamiennych tablic wyryto pismem klinowym zdanie: „Młodzież się stoczyła na dno i bliski jest koniec świata”.

(amu.edu.pl)

IMHO z tą naszą młodzieżą wcale nie jest tak źle. Znam całe mnóstwo młodych, którzy mi imponują. Może zależy gdzie się szuka przykładów?

7 godzin temu, Finan napisał:

Jak chodziłem do podstawówki dyrektor miał taki pas rezerwowy.Nie dawał nagan itp., tylko kilka pasów na du**ę.Ilość w zależności od stopnia zawinienia.

Wszyscy co dostali miło go wspominają pomimo że bolało.I najwazniejsze że zawsze dał po du**e, a potem wytłumaczył i działało.

Gdyby wypróbował go na moim synu straciłby zęby i pracę.

Poniżej masz reklamę portalu dla lekarzy. Jakoś mi się to ze sobą kłóci. Bez urazy.

e: @Finan mnie również nauczyciele bili w szkole, jak i innych uczniów. Nie uważam jednak, by była to właściwa metoda wychowawcza.

Edytowane przez Nikonem
  • Like 3

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 minutę temu, Nikonem napisał:

Gdyby wypróbował go na moim synu straciłby zęby i pracę.

Poniżej masz reklamę portalu dla lekarzy. Jakoś mi się to ze sobą kłóci. Bez urazy.

@NikonemTo było lata temu, ja już stary, a teraz inne czasy.I zwróć uwagę że nikt jak dorósł nie ma temu Panu dyrektorowi nic za złe.Zresztą teraz już go nie ma na tym świecie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

W dniu 15.03.2021 o 21:50, Finan napisał:

Tu na forum zostali tylko starzy użyszkodnicy

Taa 1:1 zestarzeli się razem z forum ?

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii