Skocz do zawartości

Spadek pozycji strony

bartekl23

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuć swój adres do search console i podaj co tam się wyświetla:

48d070be3185fd80f24cd016dfc6528e.png

Zobacz też w search console pozycję w menu "Usunięcia".

W pozycji "Ustawienia" odbierzesz uprawnienia, zobacz też na ftp czy nie ma wgranych niespodzianek lub dodatkowych plików weryfikacyjnych dla innego konta google.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

Cytat

kajaki-skrwa

dopisując do adresu/robots.txt widać, że w tym pliku blokady nie ma. Ja obstawiam w panelu Wordpress jest wyłączone indeksowanie. Trzeba sprawdzić panel. Wejdź na serwer i skopiuj na pulpit plik .htacces , zobacz co tam jest otwierając go w notatniku.

Na szybko analizując bardzo powierzchownie: tak, widać na stronach gdzie były linki do Twojej strony  linków już nie ma.

Jakieś info  @bartekl23 ? Sam nie wiem czy mogę napisać na forum, bo w końcu rozwiązywaliśmy problem przez priv.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Sprawdzałem na szybko sprawę (otrzymałem dostęp do GSC) i okazuje się, że wyindeksowanie było spowodowane "usunięciem" w GSC (nie ma tam możliwości sprawdzenia, który użytkownik wysłał prośbę usunięcia adresu). Po anulowaniu prośby strona wróciła do indeksu.

PS. Oczywiście piszę to za zgodą @bartekl23

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności