Skocz do zawartości

Tragedia, koledzy kolezanki ratujcie....

MarcinB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakis czas temu korzystałem z Waszych porad i oczywiscie pomoglo moja strona prawie przez 2 lata utrzymywala sie w czolowce w rankingu google i to na kila fraz. Wszystko bylo fajnie az do wczoraj, dostalem szoku po wpisaniu fraz nie ma mnie w google, malo tego jak juz wpisze konretnie nazwe strony i juz sie znajde to wyskakuje takie cos od google Ostrzeżenie - witryna, do której zamierzasz przejść, może uszkodzić Twój komputer! tutaj link https://www.google.pl/interstitial?url=http...ka.pl/margosop/ . Ludzie co to jest ? nic nie robilem na stronie, nie zmianialem nic w kodzie strone jest nie naruszona od ho ho ho - czy ktos mi zrobil na zlosc? bardzo Was prosze o pomoc co mam robic :D

moj adres strony to www.margos.prv.pl ale prawdziwy nie maskowany to https://www.republika.pl/margosop/ ale zawsze pozycjonowalem na ten pierwszy.

Bardzo Wam dziekuje za wszelka pomoc i czekam na szybkie podpowiedzi...........

Marcin B.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może miałeś jakiś syf doczepiony do strony i nawet o tym nie wiedziałeś?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

masz tam napisane co i jak musisz się skontaktować z https://www.stopbadware.org/ masz tam kontakt do nich i pogadac co i jak moze Ci stronę usuną ze swojej bazy jak usuną to będzisz miał spokój a jak nie to może czas zainwestować we własną domenę i hosting

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Kolejny raz czytam ze ktoś pozycjonuje stronę na jakiejś darmówce i ma kłopoty. Nie rozumie tego, bo nawet jak się robi tylko dla siebie to można chyba poświęcić pare złotych i kupić domenę i serwer. Jeśli strona nie jest komercyjna tylko służy jako wizytówka firmy czy informacja to wydatek około 100 do 150 zł to chyba nie dużo. Jak ktoś się chce w cos bawić nawet hobbistycznie to tez musi wydać cos kasy czy to będą znaczki pocztowe czy narty lub cos innego. Jeśli chodzi o stronę to nawet te robione dla siebie z czasem mogą same zarabiać na siebie na wiele sposobów a już nie mowie jak by czymś potrafiły przyciągnąć to wtedy sama na siebie zarobi i w kieszeni zostanie co nie co.

jimmi - wlasnie tam kupilem :(

ok ok nie bijcie........... juz wykupilem domene ............ tylko teraz sie juz boje czy jak skopiuje stronke na nowy adres i serwer to nie bedzie tego samego efektu? czy musze strone od nowa robic? nie znam sie i nie wiem czy gdzies ktos cos dopisal.......... juz teraz sam nie wiem co robic?? moze da sie to czyms przeskanowac? .......

nie znam sie i nie wiem czy gdzies ktos cos dopisal.......... j

To kto robil ta strone?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

oj nie czepiaj sie, robilem ja za pomoca Macromedia Dreamweaver, on sam wiele rzeczy dopisuje i sam sobie robi, ja budowalem wiekszosc w jego graficznym panelu i nie trzeba znow byc znawca aby stworzyc strone to nie te czasy, dlatego nie chce popelnic bledu i zdrowa strone przeniesc na nowy serwer pod nowa domene........

oj nie czepiaj sie, robilem ja za pomoca Macromedia Dreamweaver, on sam wiele rzeczy dopisuje i sam sobie robi, ja budowalem wiekszosc w jego graficznym panelu i nie trzeba znow byc znawca aby stworzyc strone to nie te czasy, dlatego nie chce popelnic bledu i zdrowa strone przeniesc na nowy serwer pod nowa domene........

hello ;) dreamweaver is the best ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności