Skocz do zawartości

rada w sprawie optymalizacji

max110

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was prośbe. Posiadam strone www.eragon.kom.pl na którą wchodzi około 1000 unikalnych osób. Przez ostatnie kilkanaście dni utrzymuje się to około 1500 unikalnych odwiedzin. Kliknięć w reklamy mam dziennie około dwa. Moje zarobiki to 20 centów dziennie. Jeśli tak dalej pójdzie to 100 dolarów osiągde za około 500 dni. Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie przenieść reklame i jaką dac żeby więcej ludzi kilkało? adres strony to www.eragon.kom.pl trzeba kilknąć w serwis i jest strona. Bardzo prosze o dobrą radę. Z góry dzięki...

zaraz zaraz coś tu się chyba namieszało - popierwsze wydaje mi sie, że chodzi o stronę:

https://www.eragon.nhost.pl - bo to na niej są publikowane reklamy.

Żeby dobrze była dopierana treść reklam powinien tam cześciej wchodzić mediabot a i właściwy robot googla dobrze żeby tam witał a u ciebie?:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...t.pl%2F&lr=

nie wiem ile można zasykac na promocji pustej ramki - ale nie tędy droga.

zainwestowałeś grosze - grosze dostajesz ;).

Tak ale strona jest pod domeną www.eragon.kom.pl która jest jako pierwsza jeśli wpiszecie w google eragon. Troche zmieniłem i CTR z 0.10 na 0,77% i zarobiki dosyć podskoczyły :) dzięki za rade bardziej wyeksponowałem reklame bo kiedyś nie chciałem być namolny ale wkońu poświęciłem coś tej stronie i coś mi sie należy

Tak ale strona jest pod domeną www.eragon.kom.pl która jest jako pierwsza jeśli wpiszecie w google eragon. Troche zmieniłem i CTR z 0.10 na 0,77% i zarobiki dosyć podskoczyły :) dzięki za rade bardziej wyeksponowałem reklame bo kiedyś nie chciałem być namolny ale wkońu poświęciłem coś tej stronie i coś mi sie należy

nom to dobrze, ale i tak lagodnie ustawiłes reklamy na Twoim serwisie, co wiąże sie z mniejszymi zarobkami.

Każdy staje przed trudna decyzja jaka jest wstawienie reklam, ale musisz jakoś się utrzymać, serwer itp.

A kto powiedzial ze reklamy sa złe ?? Możliwe że komuś ułatwią dojście tego czego szukał ... :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności