Skocz do zawartości

rada w sprawie optymalizacji

max110

Rekomendowane odpowiedzi

ale musisz jakoś się utrzymać, serwer itp.

...który kosztowałby o połowę mniej bez reklam i pożerania przez nie transferu. :-)

franek, czyli jeśli stron by nie było to hosting byłby darmowy? :)

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

ajjjjj holender ja mam problem

odpalilem sobie serwisik, reklamy wstawilem tak zeby nie przeszkadzaly ale zeby jakos dalo sie przeczytac, dziennie mam jakies 150 odwiedzin ( serwis istnieje dopiero 6 dni ) wiec i tak jest coool

ale przez te 6 dni mialem tylko uwaga 3 klikniecia.....

nawet jakbym przy tych 150 ludzikach mial 2% CTR to mialbym 3 kliki dziennie a tyle to mialem przez 6 dni.

help me pliz.

adres: https://co-myslisz.pl/

serwis istnieje dopiero 6 dni

Dziwisz się?

no tak ale jednak tych 150 uv dziennie jest...

podazajac twoim tokiem myslenia ctr wzrasta wraz z wiekiem strony, jednak wydaje mi sie ze nie jest tak do konca ( chodz napewno po czesci :) )

spojrzcie prosze i powiedzcie mi czy reklamy sa dobrze ulozone czy moze macie inne pomysly.

Pionowy baner jest mało funkcjonalny, tak samo jak baner 234.

Z moich testów najlepiej się sprawdza 300X250 i 250X250

Co do ilości wejść, to jeszcze zależy skąd i czy reklamy są dopasowane do treści, a jak wiesz napewno nie są.

Za wcześnie jeszcze na odpowiednie dopasowanie.

Pomijając treść, to reklamy są tam wszędzie, zobaczenie czegoś innego na tej stronie to ciężkie wyzwanie.

MFA jak w twarz :)

nie czytelnosc jest zwiazana z wielkoscia czcionki? bo powiekszylem troche ja i lepiej wydaje mi sie ze sie czyta, ale jeszcze problem jest w nieczytelnosci gdzies?

lepiej trochu? :)

zreszta kopia czy nie kopia pomyslu ;] trzeba jakos budowac swoje zaplecze i swoja potege ;]

Chodzi o to po prostu, że gdybym nie znał wcześniej podobnych serwisów jak ten to bym nie wiedział o co chodzi, chyba, że bym się wczytał, ale większości szkoda czasu na to.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności