Skocz do zawartości

Katalog Emotika

agtile

Rekomendowane odpowiedzi

czyżby kolejny katalog bez zmian, dobrze że top chciało ci się zmienić i reklamy adsense wstawić ;)

nie chce mi się już pisać bo codziennie trzeba tyle postów na stukać, że takie gołe katalogi są ... warte.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Brak możliwości dodania lub zasugerowania podkategorii.

W rozbudowanych kategoriach OK (zawsze się coś znajdzie), ale co mam zrobić jak wchodze w kategorię USŁUGI: https://emotika.org/kategoria-21.html a tam pustki ;) Czy usługi to tylko według Ciebie pozycjonowanie?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

czyżby kolejny katalog bez zmian, dobrze że top chciało ci się zmienić i reklamy adsense wstawić :peace:

Czyzby kolejny komentaz nic nie wnoszacy do forum :D

dla Twojej wiadomosci katalog zostal uruchomiony 20 dni temu i nie szata graficzna byla moim priorytetem poz tym nie zglosilem go do konkursu na najlepiej wygladajaca strone czy tez do dzialu "strony do oceny" ale do dzialu Katalogi- informacje o nowych katalogach..

A co do wartosci katalogu to sie jeszcze okaze ;)

... co mam zrobić jak wchodze w kategorię USŁUGI: https://emotika.org/kategoria-21.html a tam pustki :) Czy usługi to tylko według Ciebie pozycjonowanie?

Done

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności