Skocz do zawartości

Convertiser - uważajcie na ten pp

cannot

Rekomendowane odpowiedzi

W skrócie opiszę moją sytuację.  W convertiser pojawił się program partnerski z wynagrodzeniem CPC (było to jasno napisane w opisie programu i w tabeli wynagrodzeń). Postanowiłem go promować, zleciłem płatną kampanię i pojawiły się pierwsze zarobki. Efekty były zadowalające więc zwiększyłem budżet na reklamę. Po 3 dniach, kliki były zliczane lecz nie było za nie wynagrodzenia. Po wiadomości do suportu na drugi dzień otrzymałem wiadomość, że to błąd systemu i w tej kampanii nie ma wynagrodzenia CPC a wszystkie moje zarobione w ten sposób pieniądze zostaną mi wyzerowane - nie otrzymam za nie naliczonego wynagrodzenia.

Moim zdaniem takie zachowanie jest poniżej wszelkich standardów bo przecież zawsze można zwalić winę, na błąd w systemie technicznym.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Za błąd systemu powinien odpowiadać jego właściciel więc do chwili kiedy się nie zorientowali powinni wypłacić to co należy się i posypać głowę popiołem, tym bardziej jeśli warunki są określone w tabeli wynagrodzeń.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@cannot Dziękujemy za zwrócenie uwagi na zaistniały problem. Nie ma w tym przypadku cienia wątpliwości, że cofnięcie prowizji nie powinno było mieć miejsca. Najmocniej przepraszamy za sytuację, ze swojej strony wprowadzimy dodatkowe procedury uniemożliwiające powtórzenie się takiego problemu w przyszłości. Anulowane środki niebawem wrócą na konto.

Programy Partnerskie v2.0 - Najwięksi Reklamodawcy. Minimum formalności. Maksimum zysku dla Wydawcy. Zaawansowane API. 1mln produktów. Kupony. Unikatowe narzędzia. Unikatowy widget porównywarki.

3 godziny temu, Convertiser napisał:

@cannot Dziękujemy za zwrócenie uwagi na zaistniały problem. Nie ma w tym przypadku cienia wątpliwości, że cofnięcie prowizji nie powinno było mieć miejsca. Najmocniej przepraszamy za sytuację, ze swojej strony wprowadzimy dodatkowe procedury uniemożliwiające powtórzenie się takiego problemu w przyszłości. Anulowane środki niebawem wrócą na konto.

Dziękuję za szybki zwrot pieniędzy i pozytywne rozpatrzenie sprawy! $$$ są już na moim koncie dostępne do wypłaty.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności