Skocz do zawartości

google na interii?

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

Interia chyba dalej wproawdza jakies zmiany, bo na swoim forum znalazlem nowego robota ServisBot v0.1 (https://beta.search.servis.pl), a jak wejdziemy na ta strony pokazuje sie szukaj.interia.pl new engine :: test version ::. Co jeszcze dziwniejsze, to to ze robot dostał w adresie sesje, co wydwalo mi sie nie mozliwe :shock:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

to bardzo dobry ruch, dziwne tylko, że tak późno. Można chyba oczekiwać, że w rankingach użycia Interia przegoni Onet i WP - użytkownicy Interii bedą używać jej wyszukiwarki i może trochę nowych przybędzie.

A jak jest Wasza opinia, jęzeli chodzi o koszty przedsięwzięcia? Wg. mnie Interia nie płaci Google nic, tylk odpowiedni podział zysków z linków sponsorowanych.

Cieawe czy będzie jakiś odzielny panelik AdWords tylko dla Interii.

Franckey

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Taaa, teraz tylko pozycjonerzy za 10 zł będą musieli wycofać ze

swojej oferty pozycjonowanie pod interia :)

Jeszcze nie zauważyłem by to zrobili ;]

Mogą się poważnie przejechać =D>

Ale mnie to nie smuci :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności