Skocz do zawartości

Moja stronka internetowa

pajak28

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Stworzyłem ostatnią tą stronkę: https://historiakomputera.webpark.pl . Chciałbym się dowiedzieć, co o niej sądzicie. Tworzyłem ją bardzo krótko w notatniku. Wiem, że logo raczej trochę nie pasuje, chociaż chyba najgorsze nie jest. Czy zmienilibyście kolory na tej stronie (chodzi mi głównie o lewe menu). Z góry dziękuję za sugestie. Stronę wkrótce dopracuje, ale czekam na jakieś propozycje. Pozdrawiam

Toretycznie strona jest brzydka ;) ale ma w sobie coś co mi sie podoba. Tylko ta reklama po prawej calkowicie nie na miejscu, Nu i czcionki nie powinny byc chyba wszystkie w boldzie. Ogolnie lubie taki typ stron, co wyglądają jak wiejski chleb :P

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Ta reklama po prawej nie zależy ode mnie. Czcionki też pozmieniam. Ogólnie stronę kiedyś stworzę od nowa. Zawsze mam problem z dobraniem kolorów ;). Ta strona to taka chwilówka z powodu braku czasu. Myślę jednak, że wkrótce stworzę jakieś 2 niezależne strony i zapytam się Was, która lepiej się prezentuje. Miałbym do Was małą prośbę. Jeśli ktoś zna stronkę, która dobrze się prezentuje i ma dobrze dobraną kolorystykę, to może przesłać mi jej adres na PW lub maila. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności