Skocz do zawartości

allegro i pr7

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Troche sie usmialem i przestrzegam zarazem nowych: https://www.allegro.pl/item153391795__link_...art_330zl_.html

na moje pytanie do allegrowicza dostalem taka oto odpowiedz:

Nie jestem jej wlascicielem tylko wspolpracuje z wlascicielem tej strony i mam prawo sprzedawac do niej linki.

na dodatek sprzedaje taki link za nedzne 30$.

Moze nie jestem doswiadczony w sprzedazy linkow ale śmierdzi mi oszustem na odległośc. Poza tym reszta jego aukcji w podobnym tonie i tez na strony z ktorymi "niby" wspolpracuje... a cena za link z kosmosu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

linkvendor pokazuje

Attention the PageRank () seems to be incorrect.

The domain is a mirror from

i potwierdzam: PR=3

jednakze mypagerank.net wskazuje PR6

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Też widziałem ten link, chciałem go kupić, ale po sprawdzeniu PR stwierdziłem, że hmmm... PR=3 a nie PR=7 na allegro raz kupiłem PR=5 i po dwóch tygodniach zdjął go... Tak ogólnie 90% sprzedających linki to pacany, które się nie znają a piszą, że mocny link...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dlatego nieglupim pomyslem jest utworzenie osobnego konta przeznaczonego tylko i wylacznie do kupowania przedmiotow.

to bardzo zły pomysł:

1) powód do Bana

2) mało komentrzay i trzeba zaczynac od nowa

3) Mając 400-500 komentarzy mozna mieć gdzieś to, że ktoś wystawi 1-2 głupie negatywy

4) Dobre, kilkuletnie konto z kilkust pozytywami mam wrażenie, że dyscyplinuje mocniej sprzedawców :D.

a ja kupilem na jego innej aukcji link pr5.

nie wiem czy dobry wybor czy nie, chyba pierwszy link jakikolwiek kupilem :D

tak czy siak jak link zniknie za szybko to negatyw od konta z 2300 punktami bedzie bolal :)

ale link szybko sie pojawil i mysle ze wszystko gra :)

apropo tematu to zarowno google toolbar jak i jakas inna wtyczka do FF pokazuja mi pr=7.

... a jak kogos interesuje Graffiti - zapraszam

Dlatego nieglupim pomyslem jest utworzenie osobnego konta przeznaczonego tylko i wylacznie do kupowania przedmiotow.

to bardzo zły pomysł:

1) powód do Bana

Skad takie rewelacje? Powodem do bana jest np. uzywanie drugiego konta do podbijania cen na wlasnej aukcji. Ale samo posiadanie kilku kont (np. jedno do sprzedazy towarow okreslonego typu, drugie do sprzedazy czegokolwiek innego, a trzecie tylko do kupowania) jest jak najbardziej zgodne z regulaminem Allegro.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Nie jest zgodne! Ja miałem dwa konta, jedno na siebie drugie na ojca i dostałem bana :D Dla jasności ja nic nie kupowałem od ojca, a ojciec odemnie :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zawsze można tak :

UMOWA O DZIEŁO

Zawarta dnia ....................... w ...................... pomiędzy 1. ......................................................................................................................................................zwanym w treści umowy „Wykonawcą", a

2 ..........................................................................................................., z siedzibą w ............................................................. zwanym dalej „Zamawiającym", reprezentowanym, przez ............................................................................. o następującej treści:

§ 1.

Zamawiający zamawia, a Wykonawca przyjmuje do wykonania dzieło polegające na umieszczeniu linków zwrotnych o następujących parametrach technicznych:

......................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................

§ 2.

Rozpoczęcie wykonania dzieła nastąpi w momencie zaksięgowania na koncie Wykonawcy sumy określonej w § 6. niniejszej umowy , zakończenie w ciągu najpóżniej xx dni roboczych od dnia ......................

§ 3.

Strony uzgadniają pomiędzy sobą możliwość przedłużenie umowy.

§ 4.

Wykonawca zobowiązuje się do nie przekroczenia ilości linków wychodzących w ilości maksymalnej sztuk ..............

§ 5.

Wykonawca zobowiązuje się do umieszczenia linków o których mowa w § 1. na następujących witrynach internetowych :

1. ...............................................................................................................................

2. ...............................................................................................................................

3. ...............................................................................................................................

§ 6.

1. Za wykonanie dzieła Zamawiający zobowiązuje się zapłacić Wykonawcy wynagrodzenie w kwocie : ............................ słownie : .....................................................................

§ 7.

Wynagrodzenie płatne będzie konto Wykonawcy w ................................................................

§ 8.

Wykonawca nie może powierzyć wykonania dzieła innym osobom bez zgody Zamawiającego, wyrażonej na piśmie.

§ 9.

W sprawach nie uregulowanych niniejszą umową mają zastosowanie przepisy kodeksu cywilnego.

§ 10.

Umowa została sporządzona w ........... egzemplarzach po ......... dla Zamawiającego i Wykonawcy.

Zamawiający Wykonawca

........................................ ..........................................

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

apropo zgodnosci i niezgodnosci allegro i wielu kont - oczywiscie jest jak najbardziej zgodne - jedna osoba moze miec kilka kont i uzywac je jak chce (poza wyjatkami jak np podbijanie cen czy unikanie prowizji).

niezgodne jest natomiast korzystanie z cudzego konta, czyli np Ty korzystasz konta ojca - powod do 'bana'.

ale to juz zupelnie OFF Topic wiec nie ciagnijmy tego dalej :D

... a jak kogos interesuje Graffiti - zapraszam

Tak, jak juz zostalo powiedziane - kont mozesz miec ile chcesz.

to bardzo zły pomysł:

(...)

1) Juz wyjasnione

2) Jako kupujacemu nie powinno Ci to zrobic roznicy - no, chyba, ze koniecznie chcesz brac przesylki za pobraniem

3) Ja wole na moim koncie do sprzedazy miec moje 750 pozytywow i 1 negatyw za glupka, ktory nie potrafil sie zdecydowac, a nie 750 poz i 15 dodatkowych negow dlatego, ze ktos zdecydowal dac mi je w odwecie.

4) Zgadza sie, szczegolnie nowi sprzedawcy :D (cenią pozytywy od 'biskupów'). Nie musisz na wszystkich aukcjach kupowac z II konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności