Skocz do zawartości

allegro i pr7

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

[guote] na dodatek sprzedaje taki link za nedzne 30$.

Ten w/w przypadek to akurat faktycznie lipa, ale kupowalem juz kilka razy (na ebay.com) linki z PR7 za $100 na rok i wiekszosc okazala sie prawdziwa, poza drobnym szczegolem ze wychodzacych bylo setka albo wiecej i stale przybywalo.

W skrocie, link PR7 nie tematyczny nie wiele i tak da jesli chodzi o serp, a juz napewno te tanie z setkami wychodzacych nie maja wlasciwie zadnej wartosci dla googla, nawet PR nie przekazuja. Linki z PR7 przy wychodzacych max do np.20 to juz inna historia...cena i moc zupelnie inna. Dlatego tansze PR7 sie zdazaja , warto tylko wyegzkwowac ile dokladnie bedzie wychodzacych - choc nad tym kupujacy nie ma wlasciwie zadnej kontroli :)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

oświećcie mnie bo mam wrażenie że mnie ktoś beirze pod włos:

Źle wpisałeś linka mimo tego co napisalem na aukcji.

Poprawna forma: https://www.mobilemag.com/content/100/350/

a nie www.mobilemag.com/content/100/350/

jakie to ma znaczenie ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Post o tytule allegro i PR7 już od razu mi sugeruje, co zastanę w środku tematu :)

zqred: no jak nie trudno się domyślic: żadne.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności