Skocz do zawartości

dodawarka.info

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Tak nie ma usprawiedliwienia w takim wypadku dodałem adres na głównej, jakoś będą musiał się wybielić przed klientami.

@xramzes

W przypadku gdy posiadasz jedną stronę nie ma problemu dodanie tysiąca wpisów na dzień chyba nie ma problemu dla ciebie. Lecz gdy posiadasz z 40 stron to lepiej poświęcić ten czas na optymalizacje ale to zawsze zależy od budżetu

Taa mi tez nie oddaje - na poczatku tygodnia wplacilem pieniazki, puknty stoja w miejscu a wpisow nie przybywa. Napisalem maila tak jak podales adres sorrow, mam nadzieje na jakas reakcje :D

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

dobra robota sorrow za Twój projekt, ciągle staty świrują ale jest lepiej, kiedy zaczną działać jakieś profity za poleconych itp.? już kilku ich mam a ciagle mi widnieje przelicznik 21 ;/

super! w dodatku dziś zauważyłem że wszystkie podkategorie ktore byly wyszukane zmienily wartosc na 500 :/ zaczynam wymiękać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności