Skocz do zawartości

Maps - opinie

AdamLuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Po co się pytac skoro narzedzie wyłapuje takie opinie i kasuje je z widoku (nie zmieniając gwiazdek i średniej) huehueuhehue

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

23 godziny temu, MaxPan napisał:

Konta musza mieć dobrą historie cookie, również mobilną. 

Dziękuję za wskazówkę :)

• Like 1

Profesjonalne stojaki do rozwijania kabli i przewodów. Sprawdź także dwa najpopularniejsze szkodniki drewna: Spuszczel pospolityKołatek domowy. Informacje, metody zwalczania.

2 godziny temu, Modliszka napisał:

również mobilną.

Czyli najlepiej stać z fonem w danym miejscu albo być być kierowcą ? ale ci to wystawiają opinie typu załadunek super i klop czysty a nawet prysznic majom. 

• Haha 1

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
W dniu 23.04.2021 o 07:10, Mion napisał:

Ja zostałem poproszony o dodanie opinii pewnej firmie z której usług korzystam ... Wiec dodałem z imiennego konta,  które jest stare i z którego dodawane były inne opinie.

Opinia pojawia jako zapisana jak jestem zalogowany , mogę ją edytować... Ale nie pojawia się w opiach widocznych dla inny.
Myślałem, że to może wina słów zawartych w opinii, więc ją sukcesywnie odchudzałem .... i nadal NIC.

Chyba ta firma dostała BANA za sztuczne wymuszanie opinii =  wiele miesięcy NIC i nagle wysyp opinii w krótkim czasie  :dirol:

Przepraszam, ale jak można dostać bana za wdrożenie kampanii wśród Klientów p.t. "Oceń nas na google"? Nie chodzi o fakeowe opinie (bo takich nie mam) tylko o zauważenie potrzeby, którą zresztą Google podobno popiera, że źródłem informacji o firmie jest nie tylko to, co ona sama napisze w necie, lecz także opinie jej Klientów. Ja akurat opisanego problemu nie zauważyłem, ale co jeśli Klienci "rzucą się" akurat do wystawiania opinii. To co, dostanę za to bana???

@marbork, tu na pewno. Zaraz @MaxPan zobaczy spam i poleci czerwień :P

• Like 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

13 godzin temu, marbork napisał:

To co, dostanę za to bana???

Tak. Zdziwiony? BO ja nie ...

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint