Skocz do zawartości

Blog o SEM, SEO, Usability

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno odtworzyłem po ataku hackera mój prywatny blog o marketingu internetowym. Ciekawi mnie wasze zdanie o nim. Co warto by w nim poprawić? Jestem otwarty na krytykę, nawet na tę miażdżącą :D

Na blogu staram się podawać informacje dotyczące zagadnień marketingu w internecie (z naciskiem na SEM).

Blog - SEO, SEM, użyteczność stron WWW.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Jeśli chodzi o design i grafikę to macie rację. Grafik ze mnie średni. Po prostu chciałem żeby był dość prosty, w miarę "użyteczny dla" czytającego.

Cieszę, sie bardzo, że podoba się Wam treść :). Blog będzie jak najbardziej rozwijany. Mam plan dodawania przynajmniej jednego posta co 3 dni. Nie jest to bardzo dużo, ale nie chcę też wrzucać tam "pierdół" na siłę.

Domena cóż. Na początku istnienia bloga, nie był on nawet dostępny na zewnątrz. Można powiedzieć, że był on coś w rodzaju mojego notatnika. Wtedy o domenę nie dbałem. Wzięłem pierwszą lepszą domenę, którą miałem jeszcze ze swojego pobytu w USA. Pewnie teraz ją zmienię na coś przyjaźniejszego dla Polski, ale to raczej mało bliska perspektywa.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności