Skocz do zawartości

[Kupię][Zlecę] Artykuły zapleczowe oraz na blogi/strony

boloo

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię hurtowe ilości gotowych (unikalnych - to oczywiste, ale wolę to jasno zaznaczyć) tekstów o jakości zapleczowej (teksty mają mieć sens, muszą dać się czytać i być w miarę gramatyczne i bez błędów ortograficznych/literówek - precle z masłem maślanym odpadają), ale chętnie rozważę również zakup tekstów lepszej jakości. Jak napisałem interesują mnie ilości hurtowe, ale oczekuję też podobnych cen.

Tematyka dowolna z wyłączeniem wrażliwych (erotyka, hazard, broń, narkotyki itp.)

Mogę rozważyć, jeśli nie dostanę ciekawych ofert na gotowe teksty, również zlecenie na napisanie tekstów.

Forma rozliczenia: preferowane rozliczenie na podstawie faktury VAT (ew. inne).

Bardzo proszę o informację:
- ile tekstów jest na sprzedaż i jakiej są objętości (zzs).
- coś o tekstach: jakiej jakości są to teksty, czy są podzielone na mniejsze (np. tematyczne) paczki, czy teksty są w jakiś sposób formatowane ( śródtytuły, listy wypunktowane itp.), czy też artykuł to jeden ciągły tekst.
- cena za paczkę (lub za 1k zzs - na jedno wyjdzie jeśli znam objętość wszystkich tekstów:) )
- przykładowe teksty takiej jakości jak oferowane
- czy jest możliwa forma rozliczenia na fakturę VAT (jeśli nie to jaka?)

Ew. jeśli w grę wchodzi tylko pisanie tekstów:
- jakiej jakości mogą być to teksty i cena za 1k zzs (w zależności od jakości) + przykładowe teksty takiej jakości jak oferowane
- czy jest możliwa forma rozliczenia na fakturę (jeśli nie to jaka?)

Odezwę się do osób które prześlą ciekawą ofertę - z góry przepraszam jeśli pozostałe nie otrzymają odpowiedzi.

Proszę o kontakt na b.maszka (-a-) aplikacje.net

dane.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności