Skocz do zawartości

Dodanie forum pun do indeksu Google

lip

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, lip napisał:

dodałem na wykop, gdzie jeszcze mogę zamieścić? 

Link jest nieaktywny wiele nie da.Gdzie zamieścić? Wszędzie gdzie się da ale aktywne linki a nie tekstowe.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Cześć @lip

42 minuty temu, lip napisał:

myślałem że użytkownicy powinni sami pisać posty, może jakaś promocja w internecie...

Przeważnie tak to wygląda ale forum trzeba rozruszać, więc powiedzmy że nie jest głupim pomysłem założenie kilku tematów i napisanie postów. Jeśli widzisz świeżo założone forum, bez tematów, to raczej nie chce się specjalnie rejestrować. Poza tym szybki research i istnieją tego typu fora. Ciężko będzie tobie znaleźć ludzi i namówić ich do aktywności, tym bardziej iż forum stoi na systemie darmowych for pun.pl ;)

Pozdrawiam

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

dzięki    

16 godzin temu, lip napisał:

myślałem że użytkownicy powinni sami pisać posty

Ty tak poważnie myślisz że AD 2021 że NOWE fora jeszcze cos znaczą i to jeszcze na pun. Brutalna prawda wszyscy się przenieśli na Fejsa i inne ćwierkające społecznościowi. Mogę się domyślić że poza kafeteriami dla szafiarek przy garnku z bąbelkiem ostały się zadbane fora dla fachowców, hobbystów albo pasjonatów fantazji wszelakich od polityczno-społecznych po filmowe/literackie. Reszta pewnie jest zaspamowana a nowe interesują najbardziej spamerów. Tylko nowe na normalnej domenie bo na pun to nawet spamerów nie interesuje. 

Jak powstawiają witryny o charakterze "użytkownicy powinny sami pisać posty" to Ablicje i inne tego typu ale nie fora przynajmniej nie na Internecie "pierwszego sortu" 

Edytowane przez Grey Ronin
  • Like 2

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 3 tygodnie później...