Skocz do zawartości

Prosba o klikanie w reklamy - banujemy?

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Oto co dzis dostalem

Witaj drogi użytkowniku.

Chcielibyśmy prosić o klikanie w pojawiające się reklamy Google na naszych stronach: Hatak.pl oraz Forum.Gwrota.Com W ten sposób pomożesz nam utrzymać naszą sieć (domeny oraz hosting).

Klikając raz dziennie uczestniczysz w rozbudowie Hatak Network.

Dla nie wtajemniczonych reklamy google wyglądają tak:

Forum.Gwrota.Com

Google banuje takich ludkow?

Gdzie to zglosic?

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zamiast bawić się w donosiki odpisz im, że za samo wysłanie takiego emila będzie goodbye konto i $$

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zgłaszasz klikając w link Reklamy Gooogle, potem masz formularz zgłoszenia. Ale daj im wcześniej znać, że łamią regulamin, chyba, że robią to z premedytacją.

Sprawdz tylko wczensiej naglowki, bo moze to spam wlasciciela forum, ale moze ktos mu robi durny kawal.

To podobno była Prywatna Wiadomość na TauriTracker ;) Dochodzi puszczanie reklam na zamkniętych serwisach + nielegal. Oj sporo. !!!

A co ci to da, że na nich doniesiesz?

Ja bym się jakoś źle czuł pisząc list "uprzejmie donoszę" :)

A ja się czuję nieprzyjemnie po raz kolejny tłumacząc tę samą sprawę...

Podejdę od drugiej strony.

Nakłanianie do klikania -> więcej ludzi niezainteresowanych reklamami klika -> reklamodawcom się nie opłaca reklamowanie w AdWords ->

-> a) reklamodawcy rezygnują z AdWords -> zmniejsza się ilość reklamodawców i konkurencja na dane słowa kluczowe -> zmniejszają się stawki CPC -> zmniejszają się zarobki uczciwych wydawców.

-> ;) reklamodawcy obniżają stawki CPC żeby odbić sobie straty z tytułu klikania -> zmniejszają się zarobki uczciwych wydawców.

Tak czy siak, na końcu tracą wydawcy reklam AdSense.

Ja bym się jakoś źle czuł pisząc list "uprzejmie donoszę" :)

Masz obiekcje do zgłaszania kradzieży (reklamodawcy placacy za klikanie osob niezainteresowanych reklama, a klikajacych ot tak; gdybys to ty placil za reklame, to chcialbys placic za odbiorcow reklamy czy sponsorowac jakis blizej nie okreslony serwis?), czy spamu (tu chyba nie trzeba nic tlumaczyc)?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ja nie rozumiem tak ciężko jest zarobić sensowne pieniądze w adsense - wydaje mi się że nie , więc po co kantować ?(chociaż może niektórych może gubi pazerność ;-) ) Zrozumiem jeszcze robienie stron MFA (ludzie są zainteresowani danym tematem i znajdują go w reklamie) ale takie coś to przegięcie - nie potrzeba takich ludzi w programie google adsense, tak jak ktoś napisał na górze, przez to cierpią głównie uczciwi wydawcy.

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

tiaaa.. a dziwna znieczulica i czysta złość się panoszy w naszym kraju. ja kiedyś za donos, gdzie wyraźnie było napisane "klikajcie w reklamy!" zostałem podkablowany przez "życzliwego" do AS i musialem sie tłumaczyć... prosta sprawa - jak donosisz nigdzie o tym nie pisz.

bo mamy najbardziej zawistny kraj ze znanych mi krajów na świecie.

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

Na początku powiem kim jestem. Jestem byłym admniem Forum.gwrota.com. Teraz tylko mam na oku Hatak.pl sam takiego email dostałem. Nikt z admistracji takiego email nie wysłał tego maila. Ale jak ci odpowiada donoszenie to twoja sprawa. Zablokują mi konto oki ale to 40 dolców za grudzień. Nie ja na tym stracę. Stracą użytkownicy. Nowa strona Napisy24.pl wystartuje później bo nie stać mnie na hosting. Ale tak na przyszłość radze ci zbadać sprawę a nie donosić.

Pozdrawiam

a wiecie co mnie zastanawia. taki ot..

zawsze jak cos sie dzieje, jakas powazniejsza/smieszniejsza afera, rejestruje sie wlasciciel strony/portalu/aukcji i komentuje :)

co to jakis radar oni wszyscy maja? ;)

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności