Skocz do zawartości

Która forma AdSense najlepsza?

AdamAGP

Najlepsza forma reklamy AdSense  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która forma reklamy AdSense jest najbardziej zyskiwana

• Dla treści - boks reklamowy
      54
    • Dla treści - jednostka linku
      10
    • Skierowania
      3
    • Wyszukiwarka
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie chyba chętniej klikają w jednostki linku bo nie wiedzą, że to reklama. Jak linki są poziomo rozłożone ludzie najpierw widzą linka, a potem dopiero tekst reklama Google. Do boksów już się przyzwyczaili. Tylko, że jednostce linku są potrzebne 2 kliknięcia. Ja też mam w sumie więcej niż z boksów, ale CPC nie więcej niż 1 cent

nie ma sensu pytac co lepsze, bo nie ma wg mnie jasnej odpowiedzi. kiedys mialem kase tylko z linkow, wiec powiedzialbym ze to linki daja najwiecej zyskow, jednak zmienilem polozenie boksow, i kasa wzrosla o kilkaset dolcow, wiec tak na prawde zalezy jak rozlozysz reklame, jakie dasz kolory, itd. jak nie wiesz jak to probuj. daj na tydzien rozne formy w roznych miejscach i zobacz jak ci najlepiej pasuje.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności