Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe kandydatów dla PR0 - czy tak już zostaje?

my.opera.com/qlweb/blog/

www.qlweb.info

kataloog.info

www.dir-elite.com

www.linkorn.pl

Zobacz na gazeta.pl

hehe to by było ciekawe jak taki serwer poleciałby na 0 może jeszcze bana dostanie.

Swoją droga strona pozycjonowana 4 miesiące z pr=0 na pr=2 co za nędza (Predict PR=5 wiem że to tylko szacunek)

a strona nic nie pozycjonowana z pr=0 na pr=3

mam nadzieję że się to coś zmieni bo nędza że ja ********

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

omg... poczekajcie moment ;)!!! bo zaraz bedzie 10 000 stron o tym jak spadl pr z 5>0 a po tych 10 000 stronach bedzie kolejne tyle, ze juz wszytko ok ;)!

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

moje 2 ukarane stronki zdechły: loga-dzwonki.pl na przyklad na PR0, gsmbank.pl tez ale pr2 - jest to tak naprawde powrót do poprzedniego PR sprzed septemeber upgrade

edit: teraz poczekamy na nastepny up/down-grade do nastepnego kwartału ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Potwierdzam spadek z kilku stron z PRx na PR0.

PS.

W przeciwieństwie do tematu o przelewach i informacjach kto już ma i po jakim kursie taki temat z wpisami co się u kogo dzieje jest bardzo pożyteczny, dzięki zbiorowych danych przed, w trakcie i po zmianach w Google można dojść do ciekawych wniosków. Reasumując... WPISUJCIE MIASTA(strony) kto komu za co i kiedy spadło, podniosło się itp.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

U mnie tez spadlo stronka ok. roku PR4 teraz spadek na prawie wszystkich DC(z pominieciem czterech gdzie jeszcze PR4) na PR3.

Druga stronka prawie od roku PR3 bez zmian

Miejmy nadzieje ze to tak nie zostanie

Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie

Bukmacher w języku polskim sportingbet

Zacznij obstawiać z expekt

Dla mnie to wyglada na powrot przed update z wrzesnia

czemu tak uwazasz?

nowe domeny zysukujace PR tez wracaja do statnu kiedy ich jeszcze nei było ?

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

U mnie: jedna strona co miała PR3 idzie na PR1, a dwie co miały PR0 idą na PR3. I taka jest prawda że mając odpowiedni PR łatwiej jest się wymienić odpowidnimi linkami. Dlatego PR jakieś ma znaczenie, może nie dla samych wyników wyszukwania, ale ma wartośc według mnie tzw. "marketingową"

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Powrotom to to nie jest bo mi jedna domenka łyknęła pr którego nigdy nie miała. Wkurza mnie to, że tyko jedna domenka na kilka mi się ruszyła i to ta najmniej istotna.

To co widzę co się dzieje, to spadam w serpach bo te domeny co już dostały PR to mnie łykają jak na wyścigach formuły z żółwiem. Budowali my, budowali my i ....

A co do PR to jednak jakiś wpływ na serpy ma, widzę to teraz, jak lecę w dół mimo tego że gro linków właśnie dodałem i powinno iść w górę a nie w dół. Poza tym moi klienci pytają (tacy co to nie znają się na pozycjonowaniu) jakie mam PR i ze względów nie tylko pozycjonerskich ale i marketingowych lepiej to mieć. Widać PR jest już dla mas i staje się wskaźnikiem marketingowym.

Ciekawe, czy ten update ma jekies drugie dno, tzn:

a) czy to już jest faktyczny update

;) czy będzie miał następne iteracje.

c) czy się zakończy :-D

Nie wygląda to dobrze, jak domena co ma już 5 miesięcy i 220 back linków plus content ma nadal PR=0.

Wielkie G. na razie dało mi wielkie g. :-D

Ale ja tam spokojnie czekam, to sport dla wytrwałych.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Na razie to jest zamieszanie a nie update. Stron co dostala poprzednio PR 5 ma teraz toolbarowy PR0 i tak na wiekszości DC. Na reszcie DC ma 5 lub 2 (sprzed poprzedniego update). Więc teraz jest tak: strona główna PR0, podstrony PR4. Przeciez to bzdura a nie update.

Eksperyment Discover.pl

Trzeba dać im po prostu spokojnie wszystko policzyć :) bo inaczej się pomylą.

A tak zupełnie przy okazji czym najlepiej sprawdzać pr na różnych dc. ja używałem m.in. tego:

https://www.mypagerank.net/googlecheck.html

https://www.iwebtool.com/pagerank_checker

Czy to waszym zdaniem dobre narzędzia czy istnieje coś lepszego?

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności