Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie nie ma narazie sie co cieszyc (lub plakac)

Dokladnie, cierpliwosci. Dziwne ze jeszcze co poniektorzy tej cechy nie nabyli :) Odczekajmy tydzien, dwa i wowczas snujmy jakies tajemne teorie.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwactw związanych z bieżącym update mam tak dużo, że szkoda nawet pisać...

Natomiast ciekawi mnie ilu z Was ma zmianę na toolbarze i większości DC, a nie tylko części DC bez toolbara...

Ja mam takie dwie domeny, obie jakby wracają na swoje poprzednie pozycje...

Najśmieszniejsza domena u mnie to PR=0 z 12 podstronami PR=5 :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Natomiast ciekawi mnie ilu z Was ma zmianę na toolbarze i większości DC, a nie tylko części DC bez toolbara...

Ja mam takie dwie domeny, obie jakby wracają na swoje poprzednie pozycje...

No ja mam takie dwie domenki. Obie to katalogi, powstaly w grudniu chyba gdzies. Obie katalogowane. Skoczyly z 0 na 3 na wiekszosci DC i na toolbarze.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

a macie juz jakies wzrosty pozycji stron

u mnie raczej nie widze duzego ruchu

oczywiscie stare strony podskoczyly o jede pr

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

ogolnie dziaje sie szokujace rzeczy, strony na ktorych mialem swoje linki polecialy nawet z pr6 na zero, tylko czy to jest wogole mozliwe?adres https://www.fajnegry.krakow.pl/, inne spadly z pr5 na pr0

Potwierdzam... ogólnie bur... totalny. Nawet solidne strony, pięknie utrzymane, żaden śmietnik z PR5 na PR0...

Z kolei inna strona linkowana z mocnych PR6 i PR7 stoi na swoim PR4 jak stała, nawet regres na podstronach.

Inna strona nielinkowana, młoda, prawie zapomniana, z PR0 na PR5....

Sieczka, kołomyja i nie wiem co jeszcze...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności