Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze mówiąc nie wiem :D

niezbadane są wyroki wielkiego G

Praktycznie identyczne działania lub ich brak stosowałem parę razy równolegle na dwóch domenach i jedna prezentuje się w top10, druga w top1000 :)

Znam też przypadek gdzie konkurencja chciała wykosić gościa z pierwszego miejsca za ukryty tekst i uprzejmie poinformowała o tym google'a. Miesiąc minął i nic. Co wolno wojewodzie to nie tobie ... ?

--------------------------------------------

Foka

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie na kilku starszych domenach skok z 1 na 2 i z 2 na 3

na jednej miesięcznej (!) skok na PR3 (ale to pewnie zniknie)

na jednej z PR0 na PR3

no i na tej z sygnaturki https://nawesele.net (ok 4 miesiące) główna z PR0 na PR3 i co najmniej połowa podstron z PR0 na PR3 albo PR4 zmiany stabilne na wszystkich DC

na wszystkich wymienionych najpierw było update BL

EDIT: (czeskie błędy)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

ja miałem PR8 a spadło na PR0 na kilku innych DC mam PR5, PR2 i PR3 ble ble ble.

Ludzie, spokojnie, update trwa, po co tyle nerwowości? Jak się skończy to podyskutujemy.

W ramach uspokojenia...

Mnie też padło z PR6 na PR0 i to dokumentnie na większości DC

Po 24 godzinach jestem z powrotem na PR6 i to na wszystkich DC.

Mieszanie trwa.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Przeprowadzilem tym razem małe badanko. Tuż przez update od 15.12 co 3-5 dni kupowałem domenke i mocno linkowałem. Zobaczymy, czy coś się załapie na pr? Właśnie liczyłem na fresz ten bonus, z którego mnie tu wyśmiano:) Jak na razie to tylko jedna (To ta z kotletem) z 15.12 ma pr3. Ale liczyłem na wiecej:)

To jest ciekawy temat. Tuz przed update kupic domenke, zaindeksować i załapać sie na duży pr. Ma ktoś doświadczenie? W rekordowe krótkim czasie? Jak jamesisko się pochwalił pr0 na pr5 w niecaly miesąć?

Masz rację dargre`, znów się ośmieszyłem, własnie, Fresh site bonus dotyczy sierpów, a nie pr. Ale kiedy nowa domenka awansuje z pr0 do pr5 to też jest jakiś bonus, prawda?

jak juz wspominałem domena dokładnie 1 miesięczna (z 12 grudnia) ma PR3 na wszystkich podstronach które ma (6 podstron)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Tuz przed update kupic domenke, zaindeksować i załapać sie na duży pr. Ma ktoś doświadczenie? W rekordowe krótkim czasie? Jak jamesisko się pochwalił pr0 na pr5 w niecaly miesąć?

Ja ostatnio myślałem, aby tuż przed lub podczas PR/BL Update dać masę linków na jedną lub kilka fraz (dla nowej lub starej domeny) - ciekawe jakie byłyby konsekwencje.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Jak narazie to balagan a nie update. Mam stronke w 3 jezykach. Wersje pl i de linkowalem w katalogach, polska wersje dodatkowo w swoich serwisach. Wersja angielską nie linkowalem - linki pochodza tylko i wylacznie ze stron wersji pl i de (MSN i Yahoo zwracaja 3 linki). Live Pagerank zwraca takie wartosci: pl = 4, de = 3, com = 3. O ile pl i de posiada jakies linki (wg mnie na pewno nie na tak wysoki PR), to zupelnie nie wiem za co PR=3 dla wersji com. Chyba ze to jakis nowy tajfun...

Dodam, ze kazda wersja jezykowa posiada 7 podstron.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności