Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Tak google zaczelo dodawac gwiazdki ;)

Miesiac temu zaczolem z kilkoma stronkami, i dzisiaj z PR0 zmienilo sie na PR2 ;)

ale niestety stronki z PR4 nie skoczyly mi na PR5 :)

To nie masz sie zbytnio czym martwic. Ja mam domenke ok 1,5 roku i na wiekszosci DC spadlo mi z pr4 na pr3 i dopiero mam problem bo tak juz bodajze od wczoraj czy od przedwczoraj

Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie

Bukmacher w języku polskim sportingbet

Zacznij obstawiać z expekt

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pozycje bez zmian

ogólnie to co sie domenom nalezalo to dostaly - hmm oprócz pozycji

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Ba to macie dobrze albo i u was sie zacznie. Pisalem u mnie 1 ok 2 lat PR3 zero zmian, zero ruchu caly czas na wszystkich DC . Druga ok. 1,5 roku PR4 i tanczy od pr0 przez pr2-3 do pr4 i tak od 3 dni. Nie wiem dlaczego tylko jedna domena a druga nie. Pozostanie to zapewne tajemnica :D

Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie

Bukmacher w języku polskim sportingbet

Zacznij obstawiać z expekt

Właśnie sobie tak wszystko czaje pokolei... Patrze na wynik dla frazy Racibórz i widzę coś dziwnego, miał już ktoś tak? (screen tu czaić bo dla mnie to dziwne - tak jakby cache wyczyszczony... :/

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Właśnie sobie tak wszystko czaje pokolei... Patrze na wynik dla frazy Racibórz i widzę coś dziwnego, miał już ktoś tak? (screen tu czaić bo dla mnie to dziwne - tak jakby cache wyczyszczony... :/

Faktycznie wyniki są dziwne. Wyskakują bez titla tylko sam url. Google pogubiło dane???

Dziwny ten update - mlode (1-2 miesieczne) domeny dostaja PR 3 za free (kilka BL)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności