Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Nuta: powiem Ci coś lepszego :) Strona, która nie posiada żadnego linku, ale została zgłoszona jej mapa do odwiedzin i zaindeksowania dostała PR=1, a strony posiadające po kilkaset BLi, od sierpnia nie załapały się. Chociaż mi to wygląda jakby ten update wystopował.

No to jeszcze lepiej....

Podstrona, a właściwie to nie podstrona jeno folder w domenie, nigdzie nie linkowany ani zewnętrzenie ani wewnętrznie dostał PR=4. Za to homepage domeny przy 1k BL w Google - PR=0....

Sie narobiło :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wysoki PR podstron, to może być zapowiedź wysokiego PR przy nastepnym update. Miałem tak przed wrześniowym update na dwóch serwisach: niektóre podstrony miały juz PR5 lub 4, a głowne zaledwie PR2. We wrześniu sie unormowało i główne podostawały te swoje PR5.

Eksperyment Discover.pl

Wysoki PR podstron, to może być zapowiedź wysokiego PR przy nastepnym update. Miałem tak przed wrześniowym update na dwóch serwisach: niektóre podstrony miały juz PR5 lub 4, a głowne zaledwie PR2. We wrześniu sie unormowało i główne podostawały te swoje PR5.

No ja na jednej domenie co jest od kwietnia.... w wrzessniu glowna dostala PR1 podstrony pr2-3 .. i myslalme ze teraz tez sie unormuje ...Niestety g,lowna nadal bez zmian.. a podstrony potracily PRy swoje a oblinkowana jest ladnie :)

Siema, nie chce zakladac nowego tematu wiec tu prosze o odp.

Mam 2 stronki www.pisanie-prac.pl i www.pisanie-prac.com

pierwsza miala pr=3 druga swieza pr=0, obecnie obie PR=0

obie byly w top 10 "pisanie prac" dla google

Przyszedl ten pechowy jak dla mnie up date i z top10 zrobilo sie top 200 :)

Pieniadze z ktorych sie utrzymuje (utrzymywałem:|) przepadają, dosłownie mam koszmar z tymi stronami brak odwiedzin zlecen.

Na forum ktos napisał ze czekac, ale juz czekam z 2 tygodnie

Bardzo prosze niech ktos napisze co sie dzieje i ile to moze potrwac jeszcze, czy jest szansa by wrocic do top10? Kompletnie nie wiem co robic a linkowałem recznie, co jakisz czas link + katalogi, na spokojnie powoli i nagle takie bęcki, oczywiscie bez spamu :) Bardzo prosze o podpowiedz co robic !

Pozdrawiam Krzysztof

(dodam tez ze domena .pl ma 2 lata .com 1 rok na google)

Patrzalem tylko na www.pisanie-prac.pl

1. Jakosc i ilosc BL - sprawdzales? Jak nie, to sprawdz.

2. Dodaj jeszcze jakies 40 linkow wychodzacych, na pewno pomoze... :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Halwus, kurka ty ma 16 bl i chcesz z taka mocą się wbić w taki temat? polowa z tych bl z katalogu, druga polowa z opisów gg. Heh.Zdarza sie każdemu ze trafiłeś w top przez ten fresz bonus site, ale stary, musisz miec bl przynajmnej z 1000. Powodzenia.

80% moich stron nie zostało objętych updatem pr, ma tak ktoś jeszcze?

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

To jest chyba jakis kibel a nie update. jedna domena stoi w miejscu, 2 nastepne na roznych DC rozne PR od dobrych kilku dni i dalej to samo.

To "cos" sie zaczelo i stanelo chyba w miejscu bynajmniej u mnie na to wyglada

Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie

Bukmacher w języku polskim sportingbet

Zacznij obstawiać z expekt

A nie powinnismy sie raczej sugerowac Yahoo?To jeszcze tylko troche ponad 500 i Halwus wskoczysz,powodzenia :D

Napisales ze troche ponad 500 ale czego :| mozna jakos sprawdzic ile ma sie linkow na yahoo ?

Generalnie to nie mogl byc fresh site bonus bo top 10 to miałem dla domeny .pl prawie rok z czego z 3 miesiace nr 1 pisanie prac

Obecnie mysle nad wejsciem w automaty, jezeli zainstaluje linkme na pisanie-prac.pl to pomoze? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Halwus... mam podobnie i czekam - kazdy dzien to dla mnie duze straty w $ - do tego sprzedalem firmie kampanie reklamowa duza... no i teraz moze byc problem z wyswietleniem tego co kupili;/ a taka sytuacje mam od 6-7 grudnia... i czekam i czekam tylko jakos stanelo w miejscu - w wynikach mam smietnik i od kilku dni sie nic nie rusza dla moich domen - jakby filtr jakis albo co - raz wrocilo na pozycje kilka dni temu - ale znow poszlo;/ faktycznie jakby ten update stanal w miejscu i jest balagan duzy;/

jednym slowem zaciskam zeby i czekam i dalej robie co robilem:D

Mnie systemy bardzo się podobają, ale musisz mieć duzo zaplecza, i takkich sobie stronek i zupewnie spamiarsko smieciarskich. Najlepszy wobec mnie jednak jest linkor troche słabsze są jak na razie i linkme i linkorn.

Każdy system też zasługuje szacunku. Gorąco polecam systemy.

p.s. na yahoo tak samo sprawdzasz: link:adres.pl

Ale yahoo jest najbardzej dokładny z tych 3. Najwęcej cie pokaże bl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności