Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie powiedział bym że cały czas się coś zmienia, na 2 domenach na jakich miałem zmiany jakieś 15 dni nic więcej się nie zmieniło nawet przez cały ten czas Google toolbar pokazuje nowy PR i wszystkie narzędzia SEO

Czy update sie zakonczyl?

Moje wspaniałe 2 strony jak wyleciały w kosmos na początku stycznia (poczatek update) tak jeszcze nie wrociły :| i cały czas mam nadzieje ze jeszcze trwa, przeraziłem sie bo temat ucichł :)

Niech mi ktoś powie ze jeszcze trwa i mozliwe ze pozycje wróca :)

no własnie AQQry za malo sie modlisz :)

trzeba dac na tace w niedziele, wyslać jakis datek do ojca dyrektora i już bedzie lepiej.

Ale czasu tez potrzeba...

a tak powaznie to udete sie nie skonczył

zawsze jesli jakies watpliwosci sa czy cos sie zaczelo to https://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html

Pozdr.

Jedyne co obserwuje to masowe powroty starego pr z przed update na starych domenach. Domena nei ruszana - stary pr, domena z linkami o mocy pr=7 itp - stary pr, domena pozycjonowana - stary pr, domena wysprzedana na allegro linkami - stary pr. Co bym nie robił - stary pr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności