Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Aczy istnieje np.strona gdzie wpisując pozycjonowaną domenę dowiem się że dla niej updat sie juz zakonczył (np dla tego i tego datacenter) i ze new PR to...

Pozdr

Sla

Strony nie pozycjonuje sie pod PR tylko jak sama nazwa mowi pod wysoka pozycje w wyszukiwarkach.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no mowilem ze update jeszcze trwa a w zasadzie dopiero chyba teraz zaczal sie na dobre... strony ktore wtedy dostaly PR tylko dla podstron teraz zalapaly i na glownych stronach:D a strony ktore wogole nie dygnely.... skoczyly tez hehehe;) jeszcze tylko zeby mi serpy skoczyly;/

Potwierdzam, u mnie tez dzisiaj sie zmienilo, najpierw update widzialem na kilku podstronach, dzisiaj glowna dostala pr2 z pr1 (przy okazji dziwny update BL - kilka dni temu mialem ich ponad 100, teraz ok. 20, a MSN wskazuje na ok. 100), liczylem na pr4, ale kit z tym. Update jest i teraz na bank nie sa to jakies wrzesniowe zmiany. Podam jeszcze kilka DC, na ktorych sie zmienilo

216.239.51.104

66.102.7.99

66.102.7.147

66.102.7.104

- mniej wiecej na polowie jest zmiana (wg linkvendor)

dziwne...wczesniej bylo wszedzie pr1, a teraz na 64.233.183.104 dostalem 0 :) ...pewnie jakies wahania

ps. domena ponad roczna, aktywna ok. pol roku, pozycjonowana ok. 3mies.

jachu: nie cofną :rolleyes: Coraz więcej DC pokazuje nowe wyniki. Są dobre, może nie tak jak u krupka, ale ogólnie in plus.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Ten update to z lekka niesprawiedliwy jak dla mnie :rolleyes: podstrony na stronach dostally PR2 3 podczas gdy główna 1 a podstrony nie linkowane.

Zresztą jedyne co mi przybędzie z tego updatu to pkt w systemach ;)

Przecież po to jest PR...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Tak btw to nie ma ktoś narzędzia, które sprawdza PR wielu sitów - adresy pobierane np z pliku. txt - jak znam życie to sam sobie będę musial napisać :rolleyes:

Thor masz rację po to jest PR - jednak według wielu "etycznych" seo "expertów" pozycja strony zależy od PR ;) Było parę takich artów...

https://www.pagerank.net/pagerank-checker/ - można skopiowac do 20 stron i sprawdza wszystkie

u mnie też dzwinie bo strona główna dostała pr-3 a podstrony pr-4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności