Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Zauwazylem ze starsze domeny dostaja swiezy PR, ale wypadaja z indeksu na niektore slowa kluczowe.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to u mnie się wyrównało (podstrony do głównej i odwrotnie)

Wszystkie katalogi (wyłącznie angielskie) mają już PR=5. Nawet te z PR0 poszły na PR5. I tak miało być ;)

Najładniej wygląda jeden katalog, główna PR5, 12 podstron PR5, wszystkie główne kategorie (szt. ok.100) PR=4

Kolejne 4 strony też z PR4 na PR5

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Tak btw to nie ma ktoś narzędzia, które sprawdza PR wielu sitów - adresy pobierane np z pliku. txt - jak znam życie to sam sobie będę musial napisać ;)

Thor masz rację po to jest PR - jednak według wielu "etycznych" seo "expertów" pozycja strony zależy od PR :) Było parę takich artów...

Proszę bardzo: https://www.cleverstat.com/page-rank-software.htm

;) najpierw spadłam na amen (1,5 miesiaca temu), potem było bardzo dobrze, a dzisiaj znowu spadłam-frazy jakie wpisywałam były zawsze na pierwszej stronie, a teraz mam gdzies ok. 500 pozycji-czy jest szansa, że wróce, czy to juz mój koniec?

Linkuj nadal a z czasem wrocisz.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Bo do tej pory bylo idealnie, co klienci wpisali, to bylam number one i myslalam glupia, ze mi sie upiecze z linkami. Czytalam mnostwo postow na ten temat, ale jest tyle sprzecznych opinii, ze calkiem po prostu juz nie wiem, czy lepiej wpisywac sie d stalych katalogow, czy kupowac jakies linki, ale znowu z tym tez ryzyko bo trzeba wiedziec od kogo, itp. Normalnie rece opadaja do samej ziemi:) ale dzieki za zajrzenie na moja strone i opinie

Właśnie 15 minut temu:

www.wlatcy.net (miesięczna strona) dostała PR=2

www.mportalik.net z PR=2 wskoczył na PR=4

Tak tylko informuję ;)

PS: Chciałem zaznaczyć, że na niektórych narzędziach:

www.wlatcy.net ma PR=1 a mportalik.net ma PR=3

Więc coś się zaczęło dziać :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ale to chyba nie jest zakończony Update PR?

To jest nie możliwe, ponieważ strona www.mportalik.net ma PR=4 a wogóle o nią nie dbałem, nie dodawałem do katalogów itd. a www.wlatcy.net są dodane do kilkunastu stron (10x PR=3, 4x PR=4, 2x PR=5 + 350 katalogów).

A jak koniec to i tak nie narzekam ;)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności