Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

witam w mnie wyleciała najpierw jedna podstrona, a teraz strona główna, a ta podstrona wróciła. Nawet nie ma kopii strony głównej, czy jest to spowodowane update-m czy też dostałem bana? Ta podstrona nie miała też kopii teraz ma ale nie ma jej w wynikach wyszukiwania

Forum nie czytasz? https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=29297

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bartfoket: gratuluję. Tylko nielicznym udaje się nie zauważyć updatu googla. Ty od września się jeszcze nie zorientowałeś. Pozdrawiam Cie.

P.S. Nic się jeszcze nie dzieje. Niestety.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

https://livepr.raketforskning.com/?u=www.wa...nternational.pl

Strona istnieje od ok. 2 miesiecy, dodana do ok. 160 katalogow + kilkadziesiat podstron w kilku moich serwisach (o PR = 0), bez systemu wymiany linkow. To raczej malo prawdopodobne by strona osiagnela PR=4 jak pokazuja DC:

64.233.189.161

66.102.7.107

72.14.253.101

216.239.57.103

216.239.63.99

Wg mnie to jakis update algorytmu lub cos podobnego.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

to bedzie/jest najdłuższy wątek o gdybaniu ;)

Niech ktos to zablokuje ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam strone ktora od "zawsze" miala PR4 (i nie wiecej). W ostatnim update PR dostala PR0 (na wszystkich DC), a ze jestem nerowowym czlowiekiem to od razu skasowalem strone, usunalem wszystkie linki, a domene powiesilem w parkingu domen. Teraz sprawdzilem ta domene a ona juz na kilku DC ma PR5.

Mam jeszcze jedna, ktora we wrzesniu nie zmienila PR, ale zrobilem taki sam nr jak powyzej, bo nie mialem juz sily pracowac nad ta strona. Teraz dostaje tez PR5 i to juz na polowie DC.

Google chyba weszlo w spole z jakas firma sprzedajaca leki nasercowe...

Nie rozumiem Twojego dzialania. Algorytm Google jest tak rozbudowany (w koncu w ich zasobach znajduje sie kilka miliardow stron), ze czasami ma prawo cos nie dzialac.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Domena roczna. Od roku PR0. Zmiany widoczne na następujących DC:

216.239.51.104 - PR3

66.102.7.99 - PR3

66.102.7.147 - PR3

66.102.7.104 - PR3

64.233.189.104 - PR3

216.239.63.104 - PR3

216.239.57.99 - PR3

216.239.57.147 - PR3

216.239.57.104 - PR3

216.239.53.99 - PR3

216.239.53.104 - PR3

bartfoket: gratuluję. Tylko nielicznym udaje się nie zauważyć updatu googla. Ty od września się jeszcze nie zorientowałeś. Pozdrawiam Cie.

P.S. Nic się jeszcze nie dzieje. Niestety.

o lol... tyle, że moja strona istnieje od końca sierpnia ;) ;) I zapewniam Cię, że się coś dzieje, bo tydzień temu miałem PR=0 na wszystkich DC. Pozdrawiam Cię. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności