Skocz do zawartości

G Update - zaczęło się :)

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

We wtorek faktycznie działy się dziwne rzeczy. Moja stronka na zapytanie "nadruki na odzieży wrocław" była 6 a na zapytanie nadruki na odzieży nie było jej wcale ( poprzednia pozycja to 34). Inna znikła na dwa dni a potem z ok.50 miejsca wskoczyła na top 4. Googiel jak kobieta - nigdy nie zrozumiesz.

• Odpowiedzi 431
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi się coś dzieje... Jedna strona z PR=0 pozycjonowana od 2 miesięcy pr=5 na 8 DC, a inna domena z pr=2/3 na pr=5 niepozycjonowana wcale.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

ja zato zauwałyłem większe niż zwykle obciążenie niektórych komputerów google

na tych samych IP a działają wolniej niż zwykle, jakby coś liczyły ;)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Pewnie zliczają bany ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Są ruchy, dla jednej ze świeżych domen od wczoraj pozmieniały się wartości na ok. 20 DC, no i już na tym narzędziu widzę nowy pagerank dla tej domeny https://www.prchecker.info/check_page_rank.php

wstaw jeszcze raz w sygnaturkę film a zobaczysz co stanie się...

a ja chyba zawało dostanę :/

miałem dwie domeny, starą z PR5 i nową z PR2, ze starej było 301 na nową i dzisiaj PR starej spadł na łeb na szyję na PR2, a nowa pozostała bez zmian. W takim razie gdzie się podziały te 3pkt :/ ;( ;)

Zobacz tuning i drifting w Ultime.pl.

Najlepsze Strony internetowe, nie czekaj sprawdź już dziś.

problem w tym ze żadna z tych stonek nigdy nie była ukarana, żadnego spamu czy tego typu zagrań na nich nie ma, no nic... grzeczny byłem ;)

Poczekamy zobaczymy, trzeba być cierpliwym.

Zobacz tuning i drifting w Ultime.pl.

Najlepsze Strony internetowe, nie czekaj sprawdź już dziś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności