Skocz do zawartości

Seo World Championship

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

No nie mam przecież wpływu na to kto i jak stronę, z której linkuję, wykona. Poza tym ciężko sprawdzać każdą czy stosuje takie techniki czy nie.

Jeżeli chodzi Ci o moją stronę konkursową, to zupełnie nieświadomie. Jeżeli tak to możesz dać przykład? Poprawi się.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No nie mam przecież wpływu na to kto i jak stronę, z której linkuję, wykona. Poza tym ciężko sprawdzać każdą czy stosuje takie techniki czy nie.

oczywiscie :hello:

chodzi wiec o to, ze webmasterzy, ktorzy ze szczerego serca linkuja, ryzykuja banem; zatem w Twoim wlasnym, Kolego, interesie powinno lezec przekazanie im (zakladajac, ze masz jakis kontakt), zeby przestali uprawiac cloaking itp, bo nie dosc, ze potraca domeny, to i Ty potracisz wartosciowe linki.

kiedy chodzi o kase, nie tylko Polacy "donosza".

Jeżeli chodzi Ci o moją stronę konkursową, to zupełnie nieświadomie. Jeżeli tak to możesz dać przykład? Poprawi się.

strona konkursowa jest bardzo ladna - nie ma sie do czego przyczepic i oczywiscie kibicuje Koledze, jako rodakowi.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

chodzi wiec o to, ze webmasterzy, ktorzy ze szczerego serca linkuja, ryzykuja banem; zatem w Twoim wlasnym, Kolego, interesie powinno lezec przekazanie im (zakladajac, ze masz jakis kontakt), zeby przestali uprawiac cloaking itp, bo nie dosc, ze potraca domeny, to i Ty potracisz wartosciowe linki.

kiedy chodzi o kase, nie tylko Polacy "donosza".

Zgadza się. Tylko wydaje mi się, że nikt tego nie robi (w tym i ja) z braku czasu lub lenistwa ;)

Udział w konkursie raczej traktuje jako poligon doświadczalny. Wiele można się nauczyć i przy okazji zaktualizować wiedzę. A jak się jakieś miejsce dobre trafi to super. Choć nie liczę na to :( Na C2 szanse są znikome :) Tylu wyjadaczy bierze udział, z takimi możliwościami... Poza tym pozycjonowanie konkursowe rządzi się swoimi prawami a 'normalne' swoimi.

strona konkursowa jest bardzo ladna - nie ma sie do czego przyczepic i oczywiscie kibicuje Koledze, jako rodakowi.

No ładna to chyba lekka przesada :) No i znowu w filtrze :( Dzięki i nawzajem, jeżeli bierzesz udział ...

Haha, niema to jak być na 5 miejscu nic nie robiąc :) linkujcie dalej panowie :PPP

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Heh, faktycznie 5 miejsce ma, ale w google.PL a nie google.COM ;-) w .pl to i ja na początku byłam w top 30 czy 20 ;>

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów! W SEO dopiero raczkuję, nie mówiąc o swoim zapleczu (jestem designerem a nie pozycjonerem i pewnie tak zostanie), ale uczę się biorąc udział w w/w konkursie.

Na razie wspiera mnie głównie Bielack (wielkie dzięki!), jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to zapraszam do promowania mojej stronki GlobalWarming Awareness2007. Jak na żółtodzioba idzie mi chyba nieźle (ok 30 miejsca w Google, pierwsza setka w Yahoo i MSN). Będę wdzięczny za wszystkie rady i sugestie. Wiem, że to dość późno, ale wcześniej próbowałem dłubać przy tym sam i uczyć się doświadczalnie :D

Pozdrowienia dla wszystkich.

Ale już czytałeś artykuł Jeża "Geolokalizacja?"

Czytałem streszczenie wątku, bardzo ciekawy.

Z jednej strony się z tym zgadzam (linki z moich amerykańskich stron wybiły mnie mocno na początku) ale z drugiej strony jak wytłumaczyć całkiem niezłą pozycję w rankingu mając ponad połowę linków z polskojęzycznych stron (w rywalizacji z anglojęzycznymi pozycjonerami)? No chyba że mój "content" to naprawdę "king" ...

• 3 tygodnie później...

i już po.... oficjalne wyniki będą jutro...

Szczerze gratuluje SeoTrollowi :) było dobrze, tylko czemu tak słabo w google ?

Interaktywny, też gratulacje!

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności