Skocz do zawartości

Seo World Championship

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Kto może wspomóc linkiem: <a href="https://globalwarming-awareness2007.biz.pl/">Globalwarming awareness2007</a>

albo fachową poradą jak powalczyć zwłaszcza z Yahoo i MSN (LIVE), temu z góry dziękuję :D

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Daj sobie to "GlobalWarming Awareness2007" jako tytuł posta, a potem ustaw w opcjach porządnie permalinki np wg własnego schematu: /%category%/%postname%.jsp. Będziesz miał frazę w adresie postu. A jak ustawisz też w ten sposób kategorię, to możesz mieć dwa razy frazę w adresie. Nigdy nie wiadomo co się może przydać. :D

Eksperyment Discover.pl

Daj sobie to "GlobalWarming Awareness2007" jako tytuB posta, a potem ustaw w opcjach porzdnie permalinki np wg wBasnego schematu: /%category%/%postname%.jsp. Bdziesz miaB fraz w adresie postu. A jak ustawisz te| w ten sposób kategori, to mo|esz mie dwa razy fraz w adresie. Nigdy nie wiadomo co si mo|e przyda. :D

Dzieki za informacje ;) Nawet nie wiedzialem ze mozna to ustawic (myslalem ze trzeba osobne pluginy instalowac ;) ). Zmienilem tego permalinka niestety cos mi nie dziala ten %postname% bo w jego miejsce ciagle wstawia ID posta(chyba ten moj wordpress sie buntuje :) ) Za to zmienilem nazwe kategorii wiec tak czy siak keyword niby jest w adresie :)

EDIT:

Dobra strona po 24h juz zaindexowana w google. mam nadzieje ze pozostale wyszukiwarki tez zaindexuja :)

:)

pozycjonuj.png

Pomóż im w tym :) Linkiii.

P.S. Czemu na 'About' dajesz standardowy tekst wordpressa? Walnij ABout globalwarming awareness2007 i sobie coś tam opisz.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

P.S. Czemu na 'About' dajesz standardowy tekst wordpressa? Walnij ABout globalwarming awareness2007 i sobie coś tam opisz.

AdSenseLab :

Teraz jak już wiesz co to permalinki i jak je ustawić oraz jak zmienić about, musisz być chłopie pierwszy, innej drogi nie widze :) Trzymam kciuki !

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

P.S. Czemu na 'About' dajesz standardowy tekst wordpressa? Walnij ABout globalwarming awareness2007 i sobie co[ tam opisz.

Tak wlasnie zamierzam, ale wszystko w swoim czasie :) Ten konkurs to tylko zabawa i nie poswiecam temu calego mojego czasu B)

AdSenseLab :

Teraz jak ju| wiesz co to permalinki i jak je ustawi oraz jak zmieni about, musisz by chBopie pierwszy, innej drogi nie widze ;) Trzymam kciuki !

No ostatnio jak patrzylem bylem 111-ty, sproboje to zamienic na 1,1,1 czyli pierwszy w Google, Yahoo i Live ;-)

Edit:

wlasnie sprawdzilem co tam slychac w google ;) No wiec dobra nowina, strona dostala jakiegos filtra czy cos na pozycjonowane slowo kluczowe :P

:)

pozycjonuj.png

Bo nie wiem czy chodzi o FSB czy filtr ;)

Imo na filtr chyba jeszcze za szybko :P

Ja tam sie nie znam, nie wiem co to jest. wiem tylko ze jeszcze wczoraj czy tam przedwczoraj mozna bylo znalesc strone na slowo kluczowe w okolicach 100 miejsca a dzisiaj juz nie :P

Moze to jakies przetasowania w google - nie wiem, nie znam sie..nigdy nie mialem z tym do czynienia :) Jak ktos ma jakas teorie to chetnie poslucham :)

Jak narazie kolega ktory pozycjonuje w domenie biz.pl calkiem niezle sobie radzi w google, moglby sie podzielic paroma patentami :)

:P

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności