Skocz do zawartości

Seo World Championship

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

UUUUUUUUUUps! Chyba przesadziłem z linkowaniem :( Filterkiem mi pojechali googlarze :) Przed weekendem 3,4 pozycja na google. A po 107, 112 :) A udawało się przez ponad miesiąc 'balansować na krawędzi'. Jeszcze półtora miesiąca więc może się uda wyjść z filtra. Co sądzicie

Filtr dla każdej nowej strony można zdobyć w tydzień, przynajmniej tak było jak to testowałem z 2 miesiące temu.

potwierdzam

w filtr wpadłem dodając stronie do 4000 katalogów adderem w ciągu jednego dnia:D

WOW! Doświadczenia forumowiczów z filtrem za nadmierne linkowanie są takie, że strona wychodzi z niego dopiero po 2,3 miesiącach. A tu niespodzianka. Dzisiaj patrzę a z około 100 pozycji jestem na 3! Filtr Google założył mi 18,19 marzec no to tylko tydzień. No to jak to jest z tym filtrem? [strona https://globalwarming-awareness2007.biz.pl/ a historia pozycji na https://globalwarming-awareness2007.biz.pl/ranking.html]

Wiesz co mnie dziwi? Wymiana linków z konkursowymi stronami. jedna sprawa, jesli napisane jest "Help Me Please" nie ma sprawy zawsze pomoge rodakam i dam mocnego linka ze strony pare tys. bl. ale jesli napisane "wymiana linkami" ide tam jak jelop ostatni, długo czytam i widze że znowu (słowo na k. - Oleksy) mentalnośc drobnego cwaniaczka górą. Mam się wymienić linkiem z podstroną linki.html, co ma 2 (!) bl. Brak słów. Druga stronka konkursowa ...wrocław.pl leży, no bo zabraklo biedaczku transferu. Ja cie piernicze. To po co brać udział w konkursie, jak nie stać cie na transfer? Transfer dziś nie jest drogi, prawda? Niepoważnie. Mimo wszystko trzymam kciuki i stawie na Edyte. Filtry, to nasza nowa tajna broń. (szzcególnie obliczenie momentu wyjścia:)

Wiesz co mnie dziwi? Wymiana linków z konkursowymi stronami. jedna sprawa, jesli napisane jest "Help Me Please" nie ma sprawy zawsze pomoge rodakam i dam mocnego linka ze strony pare tys. bl. ale jesli napisane "wymiana linkami" ide tam jak jelop ostatni, długo czytam i widze że znowu (słowo na k. - Oleksy) mentalnośc drobnego cwaniaczka górą. Mam się wymienić linkiem z podstroną linki.html, co ma 2 (!) bl. Brak słów. Druga stronka konkursowa ...wrocław.pl leży, no bo zabraklo biedaczku transferu. Ja cie piernicze. To po co brać udział w konkursie, jak nie stać cie na transfer? Transfer dziś nie jest drogi, prawda? Niepoważnie. Mimo wszystko trzymam kciuki i stawie na Edyte. Filtry, to nasza nowa tajna broń. (szzcególnie obliczenie momentu wyjścia:)

Ten post edytował Pawka Wczoraj, 20:01

Przeglądam to forum jakiś czas i no cóż, znalazłoby się parę osób, które wypowiadają się w podobny sposób. Popieram postulat vel'a na jego blogu - poziom niektórych wypowiedzi nasuwa pytanie czy forum nie powinno być płatne!?

Kilka sprostowań i wniosków:

1. Strona konkursowa ...wroclaw.pl nie jest moja. (zresztą nie spełnia warunków konkursu)

2. Obrażasz nie tylko mnie, ale i inne osoby naśmiewając się z ich zamożności. To, że ktoś ma mniej kasy onacza, że jest gorszy?

3. Podstrona nie jak napisałeś linki.html tylko links.html posiada nie 2 tylko 4 backlink'i.

4. Dział Help Me Please - to dla tych, którzy chcą wspomóc linkiem. Nie daje to automatycznie odnośnika na mojej stronie głównej czy na podstronie links.html. Tą sprawę obsługuje skrypt Automatic links exchange a nie jak napisałeś "wymiana linkami", gdzie jest wszystko opisane i nikt nikogo nie wprowadza w błąd. Ktoś chce, SUPER i wieeeeeeeeeelkie dzięki! Nie odpowiada NIE MA SPRAWY ... !

5. Napisałeś ..."długo czytam"... ?????????? Tam jest tylko jedno zdanie wstępu oraz dwa zdania opisu (Step 1, Step 2) i formularz ... ??? Poza tym parę postów wyżej dla osób nieanglojęzycznych opisałem wszystko ... Oj Boże, Boże ...

6. Dla mnie cwaniak to osoba, która proponuje wymianę linków i następnie po jakimś czasie link usuwa bez informowania drugiej strony ....... albo ........ wspierając inne osoby delikatnie mówiąc mija się z prawdą na temat innych.

7. Jak określiłeś mój stosunek do mnie ... "Ja cie piernicze"... :) A ja Ci życzę powodzenia, a co ...

8. Gratuluję EDYCIE wielbicieli i również trzymam kciuki i życzę powodzenia :hello:

9. Dlaczego Polacy muszą się ze sobą zawsze tak żreć? Dlatego z uśmiechem czytałem te propozycje wspólnego udziału w konkursie i przeznaczenia nagrody na cel charytatywny :) Teraz każdy sobie rzepkę skrobie a i tak są problemy ...

10. 'Anonimowość' Internetu daje możliwość bezpodstawnego oskarżania innych ... no cóż ... 'Live is brutal' ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności