Skocz do zawartości

Ncgroup.pl - ostrzegam !

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

No i trafilem na kolejnych patalachow ;)https://ncgroup.pl/

Serwer u nich kupilem jeszcze przed nowym rokiem, nie dziala php5, php w wersji "safe mode" - nic nie dziala. Po licznych telefonach do supportu i mailach na ktore nie dostalem odpowiedzi lub odpowiedzi jakby szablonowe nie na temat, nie udalo mi sie uruchomic zadnej strony a w miedzyczasie (tydzien) serwer padl juz kilka razy, moje konto wygaslo - tlumaczyli ze ksiegowosc nie zdazyla zaksiegowac wplaty wyslanej tydzien wczesniej, kilka razy nie udalo mi sie zalogowac do panelu a strona z samymi errorami (safe mode, brak php5) raz dziala tylko przez "www" a raz tylko "bez".

Mam nadzieje ze uda mi sie odzyskac kase bo infolinia nie odbiera, komorka jeszcze dzisiaj dzialala a teraz "nie ma takiego numeru" a tel. stacjonarny maja poza polska - + 42 683 59 12 tez jest falszywy :/

Co najlepsze w faq pisalo ze php 5 jest. W jakims szablonowym mailu odpisali ze nie ma.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 2 tygodnie później...

Musze podbic, pomozcie - nie chca mi teraz zwrocic pieniedzy za ten szrot !

Twierdza ze przelew wyslali w poniedzialek, oczywiscie nie doszedl twierdza (a raczej twierdzi - bo to jedna osoba) ze mi wysle potwierdzenie wyslania przelewu - oczywiscie nie wysyla ...

Co mam zrobic ? mozna oszustow gdzies podac do sadu czy cos ? nie odpuszcze tego...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

1. Pros o potwierdzenie przelewu;

2. Zadzwon na 0800100001 - federacja koncumentow, czynna od pon-pt; dowiedz sie wszystko co cie nurtuje;

3. Daj im ultimatum, napisz (powiedz), ze ty na to zlewasz - oddajesz sprawe do FK i oni od tej pory zalatwiaja twoja sprawe.

4. Jak chcesz bardzo ciekawe rozwiazanie (musisz miec troche odwagi), z improwizacja to napisz na PW; u mnie to zawsze skutkuje :]

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ale intruder2600 nie jest konsumentem!

Albo to będzie 1. strona hobbyistycznie, a nie dla zarabków :D

PS: Nie chcę mi się tu dużo o tym pisać, ale np. jeśli kupisz na FV dla firmy NIE jesteś konsumentem - ma duże znaczenie w e-commerce (prawa oddać towar w ciągu 10 dni czy nie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności