Skocz do zawartości

[sprzedam] stronę z oryginalną tematyką po kosztach!

sbvc

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na sprzedaż stronę www.pytaj.com(opis znajduje się tutaj).

Zalety:

- ciekawa domena pytaj.com

- design robiony na wyłączność

- rozbudowane autorskie oprogramowanie(również wyłączność)

- przyjazny panel użytkownika oraz moderatora

- strona została dobrze podlinkowana

- zleciłem jej katalogowanie

- wszystkie pytania są odpowiednio zoptymalizowane aby były jak najwyżej w wyszukiwarkach

Możliwości systemu:

- dzielenie pytań na tagi

- możliwość rejestracji

- panel użytkownika(avatary, zmiana danych i profil)

- panel moderatora(z niego wykona się praktycznie wszystko), którego screena menu załączyłem do aukcji

- podstrona z ostatnio zadanymi pytaniami

- możliwość dodawania linków przez moderację pomagających odpowiedzieć na pytania

- ranking użytkowników

- zabezpieczenia antyspamowe w postaci tokenów graficznych zarówno w pytaniach jak i odpowiedziach

- wygodna wyszukiwarka pytań na stronie głównej

- wiele innych funkcji, które można dostrzec przeglądając witrynę

Pewnie wielu ludzi sobie teraz zadaje pytanie dlaczego sprzedaje serwis, w który włożyłem tak dużo pieniędzy?

Otóż nie wiedząc o tym kupiłem prawdopodobnie dziwne zbanowaną domenę w google(site: nie pokazuje wyników, a cache: posiada kopię).

W google sitemap jest napisane, że witryna nie jest zbanowana, jednak od startu(1 listopada 2006) nie mogła wejść do wyników wyszukiwania, a jak wiadomo to powoduje pewnien spadek oglądalności.

Jeśli tylko ktoś ma wystarczające chęci to może założyć stronę pod innym adresem lub spróbować się skontaktować z obsługą google w celu wrzucenia strony do wyników wyszukiwania.

Cena jaką oczekuję jest znacznie niższa niż koszty budowy witryny(a były one wysokie).

Po otwarciu pytaj.com miała przeprowadzona kampanię reklamową(w google adwords, gery.pl i inne). Wtedy statystyki sięgały w najlepszym momencie 500-700uniq. Obecnie wszystkie kampanie się skończyły, ruchu na stronie już nie badam i pomyślałem, że ktoś zechce się nią zająć.

Jako ciekawostkę mogę dodać, że % klikalności w reklamy google adsense na podstronach był bardzo wysoki(jakieś 2-4%), podobnie jak ze stawkami.

Chętnych zapraszam do licytacji: https://allegro.pl/show_item.php?item=155024455

Kontakt: admin [ małpa ] pytaj.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności