Skocz do zawartości

Dlaczego google nie lubi mojej domeny?

xl-project

Rekomendowane odpowiedzi

Domena zarejestrowana kilka miesięcy temu- specjalnie nie pozycjonowana, ale chciałem żeby była google ją zaindeksowało więc dodałem kilka linków. I nic:

Podana fraza - site:socjologia.net - nie została odnaleziona.

Może problemem jest to, że podstrony są ukryte za htaccess ?

Próbowałem już tam wstawić AdSense - na okres ok. 2 miesięcy - nie pomogło.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam,

Liberator

--------------------------------

socjologia

opony

Katalog stron motoryzacyjnych

Może parę słów n.t. co tam wcześniej było? Jak kupujesz wyekspirowane domeny bez ówczesnego sprawdzenia to możesz mieć bidę z nędzą.

Jeśli nie było tam nic strasznego to może przerwa między expirowaniem a kupnem była długa, domeny z odzysku ciężko się łykają.

A jak nie to linki linki linki

A jak nie to nowa domena.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Może parę słów n.t. co tam wcześniej było? Jak kupujesz wyekspirowane domeny bez ówczesnego sprawdzenia to możesz mieć bidę z nędzą.

web.archive.org milczy na temat przeszłości tej domeny. Nawet jeśli byłby tam coś co się bardzo nie spodobało google to przecież w którymś momencie - po wstawieniu nowego - poprawnego contentu powinien indeksować tą domenę?

Pozdrawiam,

Liberator

--------------------------------

socjologia

opony

Katalog stron motoryzacyjnych

web.archive.org milczy na temat przeszłości tej domeny.

Web.archive.org to nie taka znów wyrocznia. Po prostu jeśli była duża dziura nieużywania możesz mieć spore problemy z zaindeksowaniem, choć to nie reguła.

Nawet jeśli byłby tam coś co się bardzo nie spodobało google

Jakoś nie kupowałabym domeny, pod którą wcześniej było xxx :)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

dodałem kilka linków. I nic

Jak dawno? Yahoo widzi 1 link zewnetrzny, Live (MSN) raptem 2, a zazwyczaj indeksuja szybciej niz Google (ktore nawet po wykryciu linkiu nie zawsze od razu za nim podazaja, a np. tego linku z Yahoo Google jeszcze nie ma w cache).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Również kiedyś miałem taki problem. Domena nie chciała się indeksować przez pewien czas (ponieważ była to domena z odzysku). Wziąłem się za mocne linkowanie, mape strony wrzuciłem w google sitemap i teraz bardzo ładnie się indeksuje i ma wysokie pozycje :)

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności