Skocz do zawartości

[kopie katalogu] jaki kod wstawic ?

luman

Rekomendowane odpowiedzi

sorka za ociąganie się z odpowiedzią na pm...

a co do kopii to ogólnie nie ma dostępnego w sieci takiego kodziku, myślę w wolnych chwilach nad wieloma rzeczami związanymi z katalogiem i poprawą (optymalizacją) sytemu udostępniania wiec bardzo rzadko udostępniam katalog kolejnym serwisom

kiedy będzie gotowy to napewno dam znać na forum wszystkim zainteresowanym znać i jeśli to zainteresowanie nie osłabnie to sobie go po prostu wstawią

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 2 miesiące temu...
kiedy będzie gotowy to napewno dam znać na forum wszystkim zainteresowanym znać i jeśli to zainteresowanie nie osłabnie to sobie go po prostu wstawią

Czas mija a ja czekam na ten katalog...

Moim zdaniem jest to jak DMOZ w wersji polskiej.

Dlatego zachecam Cie Piotrku do udostepienia (lub pracy nad nim) :]

Wkoncu chyba lepiej jak jest duzo kopii - jak w DMOZie :]

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Kazur zgadzam się z Tobą - i zdaję sobie sprawę, iż dalsze udostępnianie, aczkolwiek pod ścisłą kontrolą jest niezbędne. Mając już dziś projekt dość rozbudowany chcę zrobić podział jeszcze bardziej szczegółowy niż DMOZ i bardziej przystępny Internaucie.

Ale wracając do udostępniania - brakuje mi przynajmniej dwóch rzeczy aby rozszerzyć ilość serwisów korzystających z zasobów webwweb:

- uporządkowania działów które są jeszcze nieuporządkowane, a porządkowanie idzie powoli ale za to dość skutecznie, przy okazji wyrzucam strony w budowie, strony i wpisy zagraniczne, bądź przekierowania itp.

- sponsora strategicznego - jak skończymy sprzątanie stworzę biznessplan i zacznę go poszukiwać

Sprzątanie webwweb daje dobre wyniki większość nowych wpisów dodaje się zgodnie z właściwą lokalizacją (czyli działami, kategoriami i podkategoriami) jednak pozostałe osoby potrafią obok ściśle określonych tematów dodać podkategorię tak ogólną że całe segregowanie danej kategorii traci na wartości... ale taki urok systemu w którym każdy może dodać coś od siebie :)

Niedługo dojdzie nowa bezpłatna opcja dla firm :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Inicjatywa ciekawa..

- sponsora strategicznego - jak skończymy sprzątanie stworzę biznessplan i zacznę go poszukiwać

A ile potrzebujesz? :) I na czym chcesz miec zyski? Ja moge w to wejsc ale wszystko zalezy jaka bedzie stopa zwrotu :(

pozycjonuj.png

Tak, masz rację, biznessplan nie jest potrzebny sponsorowi a bardziej mnie. Nie bardzo wiem co z tym począć, z czasem pewnie wygospodaruję jakieś miejce pod loga "sponsorów" i będę próbował je sprzedać.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności