Skocz do zawartości

[szukam] darmowego klienta ftp

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

poleciłbym filezilla, ale jak kopiujesz pliki pomiędzy unixem a windows to potrafi wstawiać podwójne entery (czyli zamiast wiersz pod wierszem rozdziela je dodatkową pustą linią). wiem, że kodowanie nowej linii się różni między windows a unix, ale total commander od razu robi konwersję.

no chyba, że ktoś powie jak ten problem załatwić, bo poza tą upierdliwością program jest ok

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Kwestia przyzwyczajenia. Sam używam gFtp i nie widzę powodu by go nazywać syfem jeśli spełnia swoje zadanie. Z MC jako ftp nie kożystam z prostego powodu. Częśto mi się zdaża, że muszę wyedytować jakiś plik na serwerze i dodać do niego czybko tekst poprzez upuść i wklej. Czasem kożystam tylko z niego poprzez ssh przy edycji plików na serwerach gdzie nie mam środowiska graficznego. MC nie zawsze jest niezastąpiony :) Można też zawsze zainstalować wtyczkę pod firefoxa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Smart FTP albo CuteFTP. pozdrawiam

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności