Skocz do zawartości

Zennoposter - jak to teraz działa

Aleksiejs

Rekomendowane odpowiedzi

50 minut temu, NetSiZ napisał(a):

Jak to zmienić - pomożesz mi odpłatnie?

Odpowiedź miała charakter uniwersalny nie tyczy konkretnego klienta.  Nie zajmuje się konfiguracją ZenoPostera, bo nie korzystam z tego programu - 

https://zennolab.atlassian.net/wiki/spaces/EN/pages/924484285/Profile+processing

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak w skrócie – prostym szablonem nie nabijesz UU. Na forum Zenka są dwie osoby, które piszą, że mają gotowe szablony na sprzedaż do nabijania "unikalnych użytkowników". Czy działają? Nie wiem, nie kupowałem ani nie testowałem. Na pewno również bez dobrych mobilnych proxy działać nie będą. Wiem jednak, że obecnie prostym szablonem nic nie zdziałasz w kontekście zwiększenia odwiedzin

• Like 2

4 godziny temu, NetSiZ napisał(a):

napisałam sobie skrypt wchodzący na stronę, niestety w Google analitycs GA4

Ty Chcesz nabijać wejścia, więc to nie będzie kwestia UA, ale jak zasygnalizował @MaxPan kwestia znacznie większej ilości czynników zostawiających ślad użytkownika 🤠

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

18 godzin temu, MaxPan napisał(a):

Tak w skrócie – prostym szablonem nie nabijesz UU. Na forum Zenka są dwie osoby, które piszą, że mają gotowe szablony na sprzedaż do nabijania "unikalnych użytkowników". Czy działają? Nie wiem, nie kupowałem ani nie testowałem. Na pewno również bez dobrych mobilnych proxy działać nie będą. Wiem jednak, że obecnie prostym szablonem nic nie zdziałasz w kontekście zwiększenia odwiedzin

Nie kojarzysz może kto to jest?

Polecam dla Twojego pieska szelki Guard