Skocz do zawartości

Dwa boxy AdSense na jednej stronie

moreus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na jednej ze swoich stron umieszczone dwa boxy, osobne kanały, boksy znacznie się od siebie różnią, w jednym wyświetla się do 4 linków w 2 do 2.

Nie wiem czy wogóle tak można robić ale zrobiłem.

I przechodząc do senda sprawy. Tego drugiego boxa jeszcze ani razu nie udało mi się zobaczyć na mojej stronie, choć się staram ;-), a najdziwniejsze dla mnie jest to, że jest sporo kliknięć w ten box w stosunku do reszty.

Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

I czy mogę umieszczać 2 boxy na jednej stronie?

--

Mam na jednej ze swoich stron umieszczone dwa boxy, osobne kanały, boksy znacznie się od siebie różnią, w jednym wyświetla się do 4 linków w 2 do 2. 

Nie wiem czy wogóle tak można robić ale zrobiłem. 

I przechodząc do senda sprawy. Tego drugiego boxa jeszcze ani razu nie udało mi się zobaczyć na mojej stronie, choć się staram ;-), a najdziwniejsze  dla mnie jest to, że jest sporo kliknięć w ten box w stosunku do reszty. 

Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? 

I czy mogę umieszczać 2 boxy na jednej stronie?

Skorzystaj z funkcji 'Search' tego forum, prosimy bardzo... :)

Szy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności