Skocz do zawartości

Ocencie KupSerwis.pl - giełda stron www

kupserwis_pl

Rekomendowane odpowiedzi

https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ww.kupserwis.pl

61 rzeczy, do ktorych sie mozna przyczepic...

no i czy strona musi koniecznie wysylac w naglowku Cache-Control informacje "no-cache, no-store, must-revalidate"?

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

ahahaha... dawno mnie tak nie rozbawiła strona. pomysl moze i ciekawy...

strona o kleszczach jest nieziemska :)

no i "popularne forum", 150 luda... no to faktycznie popularne :)

wiec napisz co cie rozbawiło moja strona?

- czy ogłoszenia ludzi?

bo nie wiem :|

www.kupserwis.pl - Giełda stron wwww. Kup, sprzedaj swoją strone www za darmo!

https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ww.kupserwis.pl

61 rzeczy, do ktorych sie mozna przyczepic...

no i czy strona musi koniecznie wysylac w naglowku Cache-Control informacje "no-cache, no-store, must-revalidate"?

Masz racje 61 błedów to duzo tylko w tym senk ze nie wiem jak to poprawic np pierwszysch 5 błedów ?

nie wiem co tam jest zle! Moze mi pomozecie i napiszecie o co chodzi?

A to: no i czy strona musi koniecznie wysylac w naglowku Cache-Control informacje "no-cache, no-store, must-revalidate"?

to ja przyzjaje sie ze nie wiem o co chodzi!

Masz racje 61 błedów to duzo tylko w tym senk ze nie wiem jak to poprawic np pierwszysch 5 błedów ?

nie wiem co tam jest zle! Moze mi pomozecie i napiszecie o co chodzi?

coz... jesli nie znasz angielskiego, to Ci nie pomoge; walidator pieknie opisuje, co jest nie w porzadku na stronie. do tego w razie problemow zaprzegnac googielka i wprowadzic zmiany.

a jesli nie dasz rady - dzial zlecenia i ogloszenia czeka...

A to: no i czy strona musi koniecznie wysylac w naglowku Cache-Control informacje "no-cache, no-store, must-revalidate"?

to ja przyzjaje sie ze nie wiem o co chodzi!

chodzi o to, ze Twoj serwer zabrania mojej przegladarce umieszczania strony w jej cache'u; a ja (i conajmniej 75%) uzytkownikow tego nie lubi, gdyz na przyklad za kazdym razem, kiedy chca sie cofnac - musza pobrac od nowa strone.

jesli nic z tym nie zmieniales, skontaktuj sie ze swoim adminem i popros o wylaczenie.

i jeszcze jedno, przy okazji tego, ze teraz korzystam z wolnego lacza. czemu top-loga sa w 24bitowym PNG? nie wiesz, co to JPEG?

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Witaj,

Oprócz błędów w validatorze i tego "ciężaru" obrazków, wizualnie strona mi się podoba. Mam tylko wrażenie jakby było trochę za mało kontrastu i takie wszystko jest delikatnie rozmyte. Linki zdecydowałbym się dać ciemniejszym odcieniem szarości.

Z reguły też ten element: Ulubione, Startowa Kontakt w serwisach internetowych jest po prawej stronie, ale to generalnie drobiazg. Mimo wszystko przemyślałbym to i tam przesunąłbym logo w to miejsce.

Linki ze strony głównej "więcej>>" zamiast tego zrobiłbym klikalne tytuły ofert. Intuicyjnie chciałem wejść, żeby zobaczyć ofertę i klinąłem tytuł i nic.

Poza tym rozszerzyłbym działalność o pośrednictwo w sprzedaży domen. Całych serwisów jest na rynku dość mało. Pomyśl też nad innymi elementami wtedy platforma może się stac popularniejsza.

Generalnie w mojej opinii nie jest tak źle, chociaż strona o kleszczach rulez :)

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

dzieki za wszystkie odpowiedzi

-angielski troche znam wiec sobie poradze z naprawa błedów :}

-Co do tego cachu to mam strone u mojego pracodawcy na home.pl wiec nie bede prosił go o to :|

- obrazki przerobie na "leciutkie" jak tylko mi sie uda :)

-radadplo masz 100% racje te linki to tez powrawie

wiec czeka na mnie duzo pracy tylko z czasem kłopot :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności