Skocz do zawartości

Pozycjonowanie Google i phpbb

KenczaN

Rekomendowane odpowiedzi

No więc cóż oczytałem się już sporo na temat pozycjonowania. Zaindeksowałem stronę we wszystkich szukajkach. Strona stoi w paru katalogach. Korzystam z 2 programów pozycjonowania obydwa ustawione na 3 linki w cyklu. Korzystam z nich od paru dni. Efektów tegoż pozycjonowania na razie nie widać PR:0 i możliwość znalezienia w google tylko przy wpisaniu naprawdę charakterystycznych słów kluczowych. Dowiedziałem się co nieco o sandboxie i banie na google. Jednak prowadzę forum phpbb by przemo mam już grupkę userów (około 55 sztuk) mimo iż strona jest młodziutka (niecały miech a może już cały nie wiem) i teraz mam olbrzmi dylemat jaką strategię promocji podjąć... gdyż bądź co badź szukajki to największe źródło userów dla forum... jak na razie martwe dla mojej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności