Skocz do zawartości

czy ktos juz wyszedl z tzw. sandboxa w google ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

temat juz prawie nieaktualny ale podam final:

https://www.google.com/search?q=projektowan...n&start=40&sa=N

moja strona testowa - projektowanie_stron-test.w.interia.pl zajela 9-ta pozycje na slowo "projektowanie stron internetowych" nie majac zadnych linków do niek prowadzacych :!:

Szook - a gdzie jest projektowanie-stron.info ? :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale co jak co - nasz test uwazam za zakonczony i wyciagam wniosek:

Czy tzw. sandbox istnieje czy tez nie - zawsze z google trzeba ostroznie z linkami i powoli - nasze strony byly na to przykladem - wystarczyl content zeby sie wybic na 9-te miejsce a strona która zebrala ok 4 tys linków na raz nie wybila sie nawet po pierwszej 800-tki...

amen :)

wlasnie wyszlam z sandboxa ;)

ok.8 miesiecy to trwalo

ostatinio testowalam rozne sposoby pozbycia sie filtrow i albo zadzialalo, albo po prostu cos sie stalo z algorytmem google bo czytam, ze cuda sie dzieja, jede strony wypadaja totalnie inne wychodza z filtrow itp

pozdr

agnieszka

no intruder nie mowil bym o zakonczeniu testu jak ja jeszcze tej strony nawet nie zrobilem, pozatym chyba 2 tyg na sandboxa to zbyt kkrotko ? nie uwazasz

zakoncze zabawke :-) i zabiore sie za domenke :-) zoptymalizuje itd, zeby byla ladna odrazu bo jak ktos wejdzie po co ma widziec krzaczki.

Mysle ze za tydzien zabiore sie za ta zabawke dalej,

Intru musisz zrozumiec :-) ja testuje z 50 innych jeszcze zabawek mniej lub bardziej waznych ;-)

szy ty moze nie, ale kazdy jest inny a w to nie nalezy sie wglebiac,

pozatym okres 2 tyg ? to chyba lekka przesada

a wlasnie ze nie :) chodzilo o to ze wyszlo na moje - Twoja strona powinna byc wyzej od mojej a tak nie jest - czyli filtr dziala jak nalezy - tyle :P

amen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności