Skocz do zawartości

darmowe forum - które najlepsze?

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

Przemo w nowej wersji 1.9 ma podobno znacznie mniej obciążac serwer

premira za tydzien :)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@all, zalecam przeczytac te 2 tematy

https://przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.p...?t=8725&start=0

oraz

https://przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.p...?t=9126&start=0

wersja FINALNA 1.9 bedzie miala jakies 60% mniej zapytan do sqla niz 1.8 a gdzies za ok tydzien bedzie mod Crack'a Rewrite narazie dostepny tylko rewrite simple i juz to zaindeksowalo mi w google 1.300 podstron, mod mam od 2jakis 2 tygodni no moze 3

https://www.google.com/search?q=site:forum....pl&lr=&filter=0

ja juz sie nie moge doczekac tej wersji 1.9 :D

oby jak najszybciej sie ukazała

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

• 1 miesiąc temu...

Hej przypadkiem trafiłam na to forum i tak sobie pomyslałam że zapytam z ciekawości a może akurat ktoś mi coś poradzi. A więc:

Chciał bym mieć własne forum. Prubowałam coś tam kombinować z myfreebb ale szczerze mówiąc to jestem z tego nie za bardzo zadowolona bo są z nim problemy, bardzo wolno chodzi i nie można dodać tego co by się chciało typu dodawać emotikony czy galeria avatarów. Dlatego może ktoś mógł by mi doradzić co powinnam zrobić żeby zrobić własne forum i wstawić je do sieci.

Wogole fora sa słabo indexowane przez googa :) A co przemo to jest niewypał istny wodotrysk ale przy wiekszych forach moze poprostu niewyrobic server z bazą danych. Polecam proste phpbb i tyle

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ja mam zwykłe phpbb i chciałbym zainstalować sobie ten skrypt który daje to, że w linkach jest zawarty tytuł posta lub kategorii. Z tego co widze google to świetnie łapie, jednak nie chcę instalować phpbb by przemo. Czy ma ktos ten skrypt do zwyklej wersji phpbb?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

wejdz sobie na www.przemo.org/phpbb/forum

i znajdz gdzies w gotowych modyfikacjach

moduł ten napisał Crack

działa zaje.... wszystko ladnie sie idenksuje i w google jest b.duzo podstron

a co do obciązenia serwera to faktycznie wersja Przemo bardzo obciąza

mi wyłączyli w netlook.pl konto gdy na forum miałem srednio 4-userow on-line, ale wtedy wszystkie dodatkowe opcje forum były na on

wystarczy wyłączyć niepotrzebne dodatki i forum smiga ok i nie obciąza serwera :lol:

phpbb mod_rewrite

1 miejsce

chyba jednak nie bo takie cos juz mam od dawna przeczytaj dokladnie moje pytanie.

To się wysil i poszukaj dalej.

Odnoszę wrażenie że jedyne Twoje powołanie w życiu to 'dajcie mi!'

Pozdrawiam,

Hubert

poradziłem sobie

znalazłem na forum phpbb by przemo moda ktory takze niby dziala ale po podegraniu plikow i wykonaniu zapytania do bazy chcialem rozpoczac edycje plikow wg instruckji i juz pierwszy plik ktory trzeba bylo edytowac zobaczylem ze takiego nie mam w ogole, wnioskuje z tego ze ten mod dziala tylko na phpbb by przemo

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności