Skocz do zawartości

Hosting - profesjonalny :]

Igns

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.dualserv.net/

Szukałem jakiegoś taniego hostingu i trafiłem na ten. Zacytuje:

Stabilność

Korzystamy z serwer Dell z jednostkami obliczeniowymi Intel P4 co zapewnia bezkompleksowe połączenie z serwerem unikając przeładowania.

dużo tam jest śmiesznych rzeczy BTW ciekawe poco ludzie zakłądają takie hostingi :/

Tu miała być sygnatura...

brak nipu regonu ;]

w d* z takim hostingiem ;-)

Wykupująć u Nas domene nie musisz spędzać wiele czasu na śledzenie cen rynkowych, przeglądanie ofert każdej rejestrującej firmy bo My zrobimy to za Ciebie. Wyszukamy aktrakcyjne oferty i dokonamy zamówienia.

:-) My z wielkiej litery. Bledy sa fajne. Ale oni nie sprzedaja domen tylko robia to za Ciebie :brawa:

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

mam tam mała stronkę - zbytnio nie narzekam - nie było żadnych padów - ale serwery nie są za szybkie

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

dla mnie najlepsze jest to:

Nad wszystkimi kontami 24/7 czuwa administrator w celu zapewnienia płynności naszych usług.

admin pracuje 168 godzin w tygodniu. Tylko pozazdrościć wydajności pracowników. :)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności