Skocz do zawartości

Darmowy Hosting dla MINI

Rekomendowane odpowiedzi

witka

poszukuje darmowego hostingu dla MINi, pod Yoyo mi nei chodzi tzn tak wolno ze przewaznie wcale

nie cche juz walic katalogów na moim IP - wiec podzielcie sie radą z miłym kolegą

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Macie fajny regulamin :)

(...)

11. Użytkowik podając dane oświadcza, że :

(...)

:) wyraża zgodę na przetwarzanie tych danych (ustawa z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. Nr 133 z 1997) przez Control Proces sp. z o.o. w celu promocji (marketingu) produktów i firm.

(...)

19. Użytkownik udziela Control Process sp. z .o.o. zgody na wykorzystywanie witryn WWW Użytkownika do celów komercyjnych, w szczególności poprzez dołączanie reklam i dowolne zagospodarowanie treściowe obszarów przeznaczonych do komercyjnego wykorzystania na stronach użytkowników.

20. Użytkownik udziela Control Process sp. z .o.o. zgody na implementacje kodu źródłowego w zależności od potrzeb dostawcy XcX.PL bezpośrednio w kod HTML użytkownika także na cele reklamy i promocji

No ale czego mozna sie spodziewac po darmowym hostingu ;)

marcin_dance: Jak jestes sklonny stawiac katalogi na darmowych hostach to mysle, ze mozesz smialo kupic sobie jakeis male konto na allegro za 10zl/rok i bedzie ok :tancze:

marcin_dance: Przeczytaj regulamin ze strony www.xcx.pl i pomyśl, czy wydanie kwoty w granicach 50 zł na rok to aż tak dużo?

[Edit]

mwic mnie wyprzedził, do tego podał niższe ceny :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

witka

poszukuje darmowego hostingu dla MINi, pod Yoyo mi nei chodzi tzn tak wolno ze przewaznie wcale

nie cche juz walic katalogów na moim IP - wiec podzielcie sie radą z miłym kolegą

Osobiście darmowych nie polecam. Kupa śmieci, reklam, a i te ich regulaminy są .... takie jakie są :D

W sieci na prawdę za grosze można znaleźć całkiem dobry hosting.

A do katalogu stron nie potrzeba Ci giga powierzchni użytkowej (chyba :oczy: )

Też szukałem przez kilka dni, i w końcu zdecydowałem się na www.host7.pl

Najtańszy pakiet to 12zł/rok ( 200MB, 2GB tr/mc, itd., jakieś tam dodatkowe pierdoły i inne dzinksy ...)

Każdy pakiet oferuje m.in. nieskończoną ilość subdomen (podobno!), a na tym mi zależało dosyć bardzo B)

Znalazłem ich na allegro, popytałem najpierw parę osób, które kupiły u nich pakiety, jak się sprawuje serw.

Opinie były w zasadzie pozytywne, więc sam się zdecydowałem.

Na allegro można ten pakiet kupić od nich za niecałe 10zł o ile dobrze pamiętam.

Jest okres próbny 7dni (ale jak do nich napiszesz, to zgadzają się na 14 dni).

Tyle, że przez allegro nie wiem jak mieliby rozwiązać sprawę tego okresu próbnego, więc zamówiłem przez ich stronkę za 12 zł :rolleyes:

Mi wystarczyło siedem dni, wszystko śmigało i śmiga dobrze (odpukać :tancze:B) ), więc wykonałem przelew i jak narazie działa :)

W stopce jest właśnie link do mojego katalogu na tym serwie.

Oczywiście do niczego nie namawiam, tylko po prostu informuję, poczytać nie zaszkodzi.

Pozdr. T.

PS" Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z w/w linkiem do płatnego hostingu - to tak dla jasności, żeby nie było nieporozumień :tancze: "

Też szukałem przez kilka dni, i w końcu zdecydowałem się na www.host7.pl

oki zarejestrowalem sie tam - zobaczymy

rzeczywiscie na allegro tez tego sporo

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

zdecydowałem się na www.host7.pl

oki zarejestrowalem sie tam - zobaczymy

...

Tez sie zarejestrowalem w niedziele...dzis dostalem maila z danymi konta ,loginem haslem i adresem gdzie moge sie logowac do Direct Admina, ale niestety cos logowanie nie dziala.Po wyslaniu do nich maila dostalem odpowiedz ze ponoc przed chwila probowali sie logowac na moje konto i wszystko OK...a ja nadal nie moge...dziwne to cos..

• 3 lata później...
witka

ten server i wszystko śmiga jak talala

Sprawdż Tutaj to mój katalog

Pozdro

P.S. server nie ma reklam :huh:

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 4 miesiące temu...

Mam katalog na darmowym hostingu 000webhost.com i spisuje się on całkiem nieźle. Adres katalogu na dole. Najważniejsze - brak reklam, i ograniczeń co do wstawiania reklam przez Was.

Ich tekst promocyjny:

- 1500 MB of Disk Space

- 100 GB Bandwidth

- Your own domain hosting

- cPanel Control panel

- Website Builder

- Over 500 website templates ready for download

- Free POP3 Email Box and Webmail access

- FTP and Web based File Manager

- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.

- No Ads at all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności